Emekli maaşı alanlara müjde!

Emekli maaşı alanlara müjde!
Yayınlama: 11.12.2023
A+
A-

Türkiye’de emekli maaşı alan vatandaşlar bankaların sunduğu promosyon fırsatlarından yararlanmaktan memnun. Özellikle 7.500 TL, 8.500 TL ve 9.000 TL üzeri emekli maaşı alan vatandaşlar için birçok banka cazip fırsatlar sunuyor. Türkiye’nin önde gelen bankaları da bu promosyonları sunuyor.

İş Bankası, Akbank, ING, Garanti BBVA, QNB Finansbank ve Yapı Kredi emeklilere promosyon sunduğu için pek çok emekli müşterinin cebini rahatlatıyor. Emeklilik döneminde maaşlarını daha verimli değerlendirmek isteyen emekliler için, birçok banka çeşitli cazip promosyon ve bonus kampanyaları sunmaktadır.

Bankalardan promosyon fırsatı

EYT kapsamında emekli olan kişiler emekli maaşlarını QNB Finansbank’a taşıdıklarında 9 bin 200 TL’ye varan promosyon ödemeleri alacak. Diğer yandan Yapı Kredi de, emekli promosyonu veren bankalar arasında yer alıyor. Banka, ‘Şimdiki Emekliler Bir Başka!’ sloganıyla emeklilere 9 bin TL’ye varan nakit ödeme sunuyor.

ING, maaşını bu bankaya taşıyan emeklilere sağladığı avantajlarla dikkat çekiyor. Toplamda 12.500 TL’ye varan cazip promosyon imkanları sunan ING, emeklilere özel bir finansal deneyim vadediyor. Aynı zamanda, Garanti BBVA da maaş müşterilerine çeşitli fırsatlar sunarak dikkat çekiyor. Maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan emeklilere 7.500 TL’ye kadar promosyon imkanının yanı sıra ekstra olarak 1.000 TL bonus fırsatı da sunuyor. Mobil uygulama üzerinden hızlı ve pratik bir şekilde maaş taşıma işlemi yapma imkanı da müşterilere sunulan avantajlar arasında bulunuyor.

Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlar 7.500 TL’ye kadar çeşitli promosyon fırsatlarından yararlanma şansına sahip. Öte yandan, Akbank, maaşını Akbank’a taşıyan emeklilere özel olarak hazırlanan promosyon paketi, 10.000 TL nakit ödül ve ek olarak 2.000 TL chip-para sunuyor. Toplamda emeklilere 12.000 TL’ye kadar varan bu ödüller, Akbank’ı tercih eden emeklilere ek bir maddi destek sağlıyor.

Emekli maaşı nasıl taşınır?

Maaşınızı taşımak istediğiniz bankayla telefonla ya da yüz yüze iletişime geçerek bu işlemi tamamlayabilirsiniz. Genelde promosyon ödemeleri için fiziki başvuru daha çok tercih edilmekte. Başvurudan sonra onaylandığında hemen ödemelerinizi alabilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.