Engin Ardıç İmamoğlu’na oy verenlere hakaret etti

Sabah yazarı Engin Ardıç; İmamoğlu’na oy veren solculara “mal” ve “avanak” dedi.

Engin Ardıç İmamoğlu’na oy verenlere hakaret etti
Yayınlama: 27.06.2019
A+
A-

Ekrem İmamoğlu seçimi kazandıktan 48 saat sonra yaptığı taahhüdü yerine getirdi ve mal varlığını detaylı bir şekilde duyurdu. Toplam 4 sayfa tutan mal bildiriminde yalnızca kendisinin değil eşi Dilek Kaya İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu’nun da varlıkları var. Nerede ve ne kadar nakde sahip olduklarını detaylıca anlatan beyanda bir de Sig Sauer marka 9 mm’lik silahtan bahsediliyor. 

“SOLCU MALLARI KASTETMİYORUZ”

Konuyu “Büyük mal” başlığıyla köşesine taşıyan Sabah yazarı Engin Ardıç kullandığı başlık için “Kendisine oy veren bazı solcu “malları” kastetmiyoruz, sahip olduğu serveti” ifadelerini kullandı. 

Ekrem İmamoğlu’nun mal varlığını kalem kalem yazan Engin Ardıç “Sevinin çocuklaaar, övünün büyükleeer, memleket ne kadar kalkınmış. Devrimcilerimiz bile milyoner.” yorumunda bulundu. 

 

SOLCULARA “AVANAK” DEDİ

Sol eğilimli Ekrem İmamoğlu seçmenini hedef alan Engin Ardıç; Nurettin Sözen dönemini hatırlatarak “Ekrem de halktan aldığını halka verecek, kendisine solcu diye oy yağdıran avanak solcuları belediye otobüsüne ucuza bindirecek. Reklamını yapan uyanık solcular da kendi özel arabalarına binip gezecekler.” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.