Faruk Koca kimdir? Faruk Koca haberleri

Faruk Koca kimdir? Faruk Koca haberleri
Yayınlama: 12.12.2023
A+
A-

MKE Ankaragücü , Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından, MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın sahaya girerek , müsabaka hakemi olan Halil Umut Meler’e  yaptığı yumruklu saldırı sonrasında Faruk Koca’nın hayatı merak konusu olmuştu . İşte Faruk Koca haberlerini sizler için derledik…

Faruk Koca Kimdir?

Faruk Koca, 1964 yılında Ankara’nın Bala ilçesinde dünyaya geldi. Babasının adı Osman, annesinin adı Selvi’dir.  Evli ve 4 çocuk babasıdır. 22. Dönem Ankara Milletvekili  ve Türk siyasetçidir ,  2021 yılında Ankaragücü’nde gerçekleştirilen olağan genel kurulda 1058 oyun 802’sini alarak , MKE Ankaragücü  Kulübü Başkanlığına seçilmiştir.

Faruk Koca Halil Umut Meler olayı

Eryaman Stadı’nda MKE Ankaragücü , Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın sahaya girerek ,müsabaka hakemi olan Halil Umut Meler’e  yaptığı yumruklu saldırı sonrası aldığı darbeyle yere düşen Meler’in etrafını güvenlik güçleri  ve futbolcular sardı. Faruk Koca’nın attığı yumruğun ardından dizlerinin üzerine çöktüğü görüldü.

Halil Umut Meler, olay yerinde tedavi altına alındı , tedavisi yapıldıktan 10 dakika sonra yoğun güvenlik önlemleri altında soyunma odasına götürüldü.

Bu sırada MKE Ankaragücü taraftarı başkanları Faruk Koca’ya destek vererek tezahürat yaptı. Tribünlerden de sahaya giren taraftarlar oldu. Bu taraftarlara güvenlik görevlileri müdahale etti.

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler maçın 50. dakikasında MKE Ankaragücü’nden Ali Sowe’u ikinci sarı kartla oyundan atmıştı. Bu karar tribünlerden büyük tepki topladı. Çaykur Rizespor da maçın son dakikasında gol bularak 1 puan aldı.

Faruk Koca ve Fahrettin Koca akraba mı?

Fahrettin Koca 1965 yılında doğdu, Türk hekim ve siyasetçidir. Faruk Koca’da 1965 yılında doğmuş Türk siyasetçi ve İş adamıdır. Faruk Koca ve Fahrettin Koca arasında soy isim benzerliği dışında akrabalık bağı bulunmamaktadır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.