Fehim Hava ‘Kartal’ı dünyanın en kaliteli şehri yapacağız’

Saadet Partisi Kartal Belediye Başkanlığı’na Fehim Hava’yı aday gösterdi.

Fehim Hava ‘Kartal’ı dünyanın en kaliteli şehri yapacağız’
Yayınlama: 26.01.2019
A+
A-

Saadet Partisi Kartal Belediye Başkanı Fehim Hava, Kartal’da görev yapan muhtarlar, sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve yerel medya temsilcileri ile buluştu.

Cevizli’de bir restoranda düzenlenen kahvaltı organizasyonunda adaylığını açıklayan Fehim Hava, Kartal’ı dünyanın en kaliteli şehri yapacaklarını iddia etti..

Fehim Hava, adaylık tanıtım toplantısında projelerini açıkladı.

İşte Fehim Hava’nın açıklamalarından satır başları:

“Kartalımız eskiden çok büyük ve güzel bir ilçeydi. Kartalımız maalesef bugün içinden çıkardığı 5 ilçenin çok çok gerisinde kalmış, Kartallılar alışveriş için komşu ilçeleri tercih eder olmuştur. Kartal’ı yeniden dünyanın en kaliteli şehri yapacağız..

Kartalımız için bir Sağlık A.Ş. kuracağız. bu şekilde merkezde kayldırılan hastanemizin yerine yeni bir hasteni ve mobil sağlık hizmetleri başlatacağız. Durumu iyi olmayan hemşehrilerimizi evinde veya mobil hastanelerimizde tedavi ettireceğiz.

Yaşlı ve yatalak durumda olan Kartallılar için evde bakım projesini geliştireceğiz. Onların bir haftalık bakımlarını ve evlerinin işlerini Kartal Belediyesi olarak biz üstleneceğiz.

Kartal’ın kanayan yarası olan kimsesiz çocuklar için yeni ve güvenli evler parklar yapacağız.. Okul önlerindeki uyuşturucu çetelerine geçit vermeyeceğiz, annelerin korkularını gidereceğiz.. 

‘Annem ve Ben’ isimli güvenli parklar yapacağız, güvenlik kameraları ile sürekli denetleyeceğiz..

Kartalımızın sorunlarından biri olan Hamam sokak ve etrafını daha yaşanabilir, herkesin güvenle geçebileceği hale getireceğiz..

Çocuklarımız için internet evi ve spor alanları oluşturacağız, gençleri sporla tanıştıracağız..

Kartalsporumuzu yeniden TFF 1. lig’e çıkaracağız ve amatör spor kulüplerine destek olacağız..

Kartalımızın sokak ve caddelerini belediye olarak yeniden inşa ettireceğiz. Bunu belediye personelimizle yaparak, yandaşa ve yakınlara para kazandırmak aracı olmaktan çıkaracağız.. 

Kartal maalesef deprem bölgesinin içinde. Kartal’ı dikey yapılaşmaktan kurtararak yeniden imar edeceğiz..

Belediyeyi adil yöneteceğiz ve 94 ruhunu yeniden getirerek kapıya “Rüşvet alan da veren de melundur” yazısını asacağız..”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.