Fenerbahçe kampa giriyor

Süper Lig’e sayılı günler kala kulüpler de maçlara hazırlanmak için plan yapmaya başladılar.

Fenerbahçe kampa giriyor
Yayınlama: 25.05.2020
A+
A-

Süper Lig’ee ara verildiği tarihten daha güçlü bir şekilde geri dönüş yapmak isteyen Fenerbahçe kampa girmeye hazırlanıyor. Takım tarafından gelen bu talebe Başkan Ali Koç sıcak baktı. Kamp merkezi olarak ise sarı lacivertliler 2 alternatifi belirledi.

Corona virüs pandemisi nedeniyle Türkiye’de liglere bir süre ara verilmişti. Türkiye Futbol Federasyonu’nun aldığı karar neticesinde Süper Lig özlemi 12 Haziran’da son buluyor. Resmi açıklamaların ve prosedürlerin duyurulmasından sonra kulüpler lige geri dönüş hazırlıkları için kolları sıvadı. 

Sezonun son 7 haftalık periyodunda oldukça kötü bir ivme yakalayan Fenerbahçe bu geri dönüşü iyi değerlendirmek adına çalışmalarını sürdürüyor. Kaldığı yerden daha güçlü bir şekilde geri dönüş yapmak isteyen Fenerbahçe kampa girmeye hazırlanıyor. Takım tarafından gelen bu talebe Başkan Ali Koç sıcak baktı. Kamp merkezi olarak ise sarı lacivertliler 2 alternatifi belirledi. 

Kamp seçenekleri arasında Samandıra Can Bartu Tesisleri ya da TFF’ye ait Riva Tesisleri bulunuyor. Karar önümüzdeki günlerde belli olacak. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.