Galatasaray’dan transfer sürprizi!

Galatasaray’dan transfer sürprizi!
Yayınlama: 07.12.2023
A+
A-

Ara transfer dönemi yaklaşırken, Galatasaray’da gelecek ve gidecek isimler netleşmeye başladı. Teknik adam Okan Buruk, yeni gözdesini belirledi. Buna göre, geçmiş dönemde sarı kırmızı forma giyen genç oyuncu performansına göre yeniden takıma gelebilir. Diğer yandan Kopenhag maçı bazı oyuncular için son olacağa benziyor.

Galatasaray, transfer dönemine hızlı bir giriş yapmak için çalışmalara yoğunluk verdi. Sarı-Kırmızılılar, önümüzdeki sezonun kadro yapısını da göz önünde bulundurarak sürpriz bir hamleye hazırlanıyor.

OKAN BURUK’TAN ERENCAN TALİMATI

Galatasaray, Süper Lig’de bu sezon ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Erencan Yardımcı’yı transfer gündemine aldı. Aslan’ın hocası Okan Buruk, Pendikspor’da kiralık olarak forma giyen 21 yaşındaki oyuncuyu çok beğenirken, sezon sonuna kadar grafiğinin scout ekibi tarafından takip edilmesini istedi.

2 YIL ÖNCE 500 BİN EUROYA GİTMİŞTİ

Galatasaray altyapısında yetişen Erencan, 2 yıl önce Eyüpspor’a yaklaşık 500 bin Euro’ya, dönemin kuruyla 4.2 milyon Lira’ya satılınca, bu transferin Finansal Fair-Play’i aşmak üzere yapıldığı ileri sürülmüştü. Ancak Erencan, Eyüp’ten kiralık gittiği Alanya’da da çok iyi bir performans ortaya koydu.

FORMUNU DEVAM ETTİRİRSE…

Kariyerine Süper Lig’de devam etmek isteyen genç forvet, Eyüp’ün 1. Lig’den yükselme biletini kaçırmasıyla, bir başka İstanbul ekibi Pendik’e kiralandı. İlk haftalarda kanatlarda denenen 1.88 boyundaki oyuncu, asıl pozisyonuna geçtikten sonra açıldı açıldı ve 8. hafta ile 13. hafta arasında 5 gol atarak kalitesini kanıtladı.

Genç futbolcu sezon sonunda Eyüp’e geri dönecek. Okan Buruk, Pendik’le oynadıkları maçta da beğendiği Erencan’ı, formunu sürdürmesi halinde 2. santrfor olarak Galatasaray’a transfer etmek istiyor.

Diğer yandan Sarı-Kırmızılılar, ligde yarın Adana Demirspor ile oynayacağı zorlu maça hazırlanırken, diğer taraftan salı günü Kopenhag’la deplasmanda çıkacağı kritik mücadeleyi düşünüyor. Aslan’ın hocası Okan Buruk, Fenerbahçe ile girilen amansız zirve yarışında yara almak istemezken, Kopenhag karşısına da olabilecek en ideal 11’le çıkmayı hedefliyor. Bunun için Adana Demir karşısında sakatlık riski bulunan oyuncuları oynatmayı düşünmeyen başarılı çalıştırıcı, 3 puanı getirecek en uygun formülü arıyor. Cim Bom’un dün yaptığı antrenmanda da, sakatlığı devam eden bazı oyuncular yer almadı.

DANİMARKA’YA SAKLAYACAK

Bu isimlerden özellikle Abdülkerim ile Kaan Ayhan’ın antrenmana çıkmaması, teknik heyeti bir hayli zorlayacak gibi görünüyor. Abdülkerim’i Kopenhag karşısında mutlaka sahada görmek isteyen Buruk, Adana Demirspor maçı için sol stopere Kerem Demirbay’ı hazırlıyor. İdmanın bir bölümünde takımla çalışan Zaha’nın da yine Danimarka’daki mücadeleye saklanma ihtimali yüksek. Onun yerine yarın sol önde yine Kerem’in görev yapması planlanıyor.

ANGELINO’NUN SON MAÇI!

Davinson Sanchez saha çalışmalarına başladı, ancak henüz takıma katılmadığı için yarın akşam yine Nelsson ilk 11’de görev yapacak. Bir başka belirsizlik de sol bek pozisyonunda yaşanıyor. Kazımcan’ın performansından memnun olmayan Okan Buruk, genç oyuncuyla son Pendik maçını sol bekte tamamlayan Barış Alper arasında bir tercih yapacak. 20 maç oynarsa zorunlu satın alması devreye girecek olan Angelino’nun ise 19. maçına Kopenhag karşısında çıkması ve ara transferde yolların ayrılması bekleniyor.

İŞTE SOL BEK VE SOL STOPER!

Pendik maçını sol bekte tamamlayan Barış ile son bölümde sol stopere geçen Kerem Demirbay, Adana Demir karşısına da aynı pozisyonda hazırlanıyor.

NDOMBELE İÇİN DE SON ŞANS

Yerine 8 numara aranan ve sözleşme feshi gündeme gelen Ndombele, eksikler nedeniyle yarınki maçta son kez 11’de şans bulabilir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.