Gazeteciler Günü Kartal’da da kutlandı

Kartal Gazeteciler Derneği, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle tüm gazetecileri ödüllendirdi.

Gazeteciler Günü Kartal’da da kutlandı
Yayınlama: 11.01.2020
A+
A-

Kartal Gazeteciler Derneği Yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle meslektaşlarını bir kahvaltıda buluşturdu.

Selim Akdoğan’ın Başkanlığını yaptığı Kartal Gazeteciler Derneği, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle mesleğe emek veren basın çalışanlarını Kartal Altınbaşak Kafede bir kahvaltı organizasyonunda buluşturdu.

Kahvaltıya çok sayıda gazetecinin yanısıra Kartal Belediye Başkan yardımcıları Oktay Aksu, Adem Uçar, Cengiz Türkmen, Ali Apaydın, Bayram Ali Daştan ile  Kartansaş İştirakler Genel Müdürü Düzgün Çapar katıldı.

Etkinliğin sunuculuğunu gazeteci Nuray Yılmaz yaptı. Kartal Gazeteciler Derneği Başkanı Selim Akdoğan, şunları söyledi:

“Gazeteciler, gece gündüz demeden sadece haber peşinde koşuyor. Biz de bu anlamlı günde meslektaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlamak için toplandık. Tüm meslektaşlarımızı başarılı çalışmalarından dolayı kutluyoruz. Ayrıca ilçemizde görev yapan tüm meslektaşlarımızı ayırım yapmaksızın derneğimize katılmaya davet ediyoruz.”

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Aksu ise şöyle konuştu:

“Gençliğimden beri gazeteleri sıkı takip ediyorum. Nuh Köklü ve Metin Göktepe gibi yetirdiğimiz iki değerle ev arkadaşlığı yaptım. Görüyorum ki Kartal’daki gazeteciler, diğer ilçelere göre daha fazla birlik ve beraberlik içinde, birbirlerini ayağından aşağı çekmeden çalışıyor. Başkanımız Gökhan Yüksel adına tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.”

Kartal Gazeteciler Derneği yönetimi, bölgede görev yapan tüm gazetecilere 10 Ocak’ın anısına birer plaket takdim etti.

Yeni Gazete Genel Yayın Yönetmeni İsmail Polat’ın plaketini de Kartansaş A.Ş. Genel Müdürü Düzgün Çapar verdi..

Dernek yönetimi, kahvaltı etkinliğine ev sahipliği yapan Altınbaşak Kafe’nin sahibi ve Kartal Belediyesi’nin AK Parti Meclis Üyesi Ömer Uluyurt’a da bir plaket takdim etti..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.