Gökhan Yüksel anketlerde zirveye çıktı

İstanbul’un ilçelerinde SONAR’ın yaptırdığı ankette Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel birinci oldu.

Gökhan Yüksel anketlerde zirveye çıktı
Yayınlama: 23.09.2022
A+
A-

SONAR araştırma şirketi tarafından yapılan ‘En beğenilen Belediye Başkanı Anketi’nde, İstanbul’un ilçelerinde Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel birinci oldu.

SONAR araştırma şirketi tarafından yapılan ankette deneklere “Genel olarak düşündüğünüzde ilçe belediye başkanınızı başarılı mı başarısız mı buluyorsunuz?” sorusu yöneltildi..

Yapılan çalışma sonucunda Büyükşehir ve ilçe belediyelerde en beğenilen belediye başkanlarını yayınladı.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Birinci

Anket sonucunda İstanbul’un ilçelerinde CHP’li belediye başkanları arasında Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel yüzde 59,8 ile birinci oldu.

AK Partili İlçe Belediye Başkanları arasında ise 1. sırayı Yüzde 66,3 ile Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu aldı..

Özlem Çerçioğlu 1. sırayı kaptırmadı

Anketin Büyükşehir sıralamasında ise CHP’li belediye başkanlarından Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yüzde 60,2 ile birinci oldu.

Çerçioğlu’nu yüzde 52,4 ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu izlerken üçüncü sırayı yüzde 51,6 ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş aldı.

Ankette dördüncü sırayı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek oldu.

 

Mehmet Sekmen AK Parti’nin birincisi

Araştırmanın sonuçlarına göre Türkiye genelinde en beğenilen AK Partili büyükşehir belediye başkanı yüzde 55,7 ile Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen olurken, yüzde 54,2 ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ikinci oldu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş 50,4 ile üçüncü olurken Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin 49,1 ile 4. sıraya yerleşti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.