Gökhan Yüksel’den alkış alan proje!

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, yeni hayata geçirdiği proje ile sokaktaki her vatandaşına ulaşıyor..

Gökhan Yüksel’den alkış alan proje!
Yayınlama: 09.10.2019
A+
A-

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartallı vatandaşların sorunlarına daha çabuk ulaşabilmek için “Komşu İletişim Merkezi” projesini başlattı.

“Komşu İletişim Merkezi” projesinde sorunu olan vatandaşlar belediyeyi ararken, ayrıca ekipler cadde ve sokakları gezerek vatandaşların taleplerini topluyor. 

Kartal Belediyesi Özel Kalem Müdürü Banu Kocadağ’a bağlı ekipler, esnafları dolaşarak Başkan Gökhan Yüksel’in selamını iletiyor, ardından da bir arzu ya da istekleri olup olmadığını soruyor.. 

Aylık olağan Muhtarlar Toplantısında bu projeyi dile getiren Gökhan Yüksel, vatandaşların Kartal Belediyesi’ne istek ve şikâyetlerini raporlayan ve çözüm takibini yapan Komşu İletişim Merkezi’ne günde yaklaşık 800 çağrı yapıldığını belirtti.

Zamanla bu sayının 2 bine çıkmasını beklediklerini belirten Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Komşu İletişim Merkezi” ile ilgili şunları söyledi:

“Artık, Kartallı komşularımız şikâyet ve taleplerini yeni kurduğumuz “Komşu İletişim Merkezi”ne iletecek. Öyle bir sistem hayata geçiyor ki, başkan yardımcısı ve müdürleri arama dönemini kapatıyoruz. Bu sisteme geçmek, bizler için şart oldu. İletişim anlamında, bizlere iletilen sorunların unutulmaması ve ulaşılması adına ciddi bir sistemi hayata geçiriyoruz. Daha önce günde yaklaşık 100 çağrı alırken, şimdi günde yaklaşık 800 çağrı almaya başladık. Zamanla bu sayının 2 bini 3 bini geçmesini bekliyoruz. Komşu İletişim Merkezi sayesinde ayrıca vatandaşlarımızın ayağına kadar gidip şikâyet ve taleplerini daha net görecek ve çözeceğiz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.