Gülay Şakar ‘Merkez sağın lider partisi olacağız’

DOĞRU Parti Kartal İlçe Başkanı Gülay Şakar, ‘Çoban Ateşi’nin tüm Türkiye’yi saracağını ileri sürdü..

Gülay Şakar ‘Merkez sağın lider partisi olacağız’
Yayınlama: 10.07.2021
A+
A-

DOĞRU Parti Kartal İlçe Başkanı Gülay Şakar, Kartal ve tüm Türkiye’yi Doğru Parti saflarında birleşmeye davet etti.

Türkiye genelinde kurulan “Çoban Ateşi”nin Doğru Parti çatısıyla siyasi arenasında yerini aldığını belirten Kartal İlçe Başkanı Gülay Şakar şunları söyledi:

“Partimiz, Cumhuriyet değerleri, Hürriyet, Bağımsızlık, Laiklik, İnsan Hakları, Egemenlik ve düşünce özgürlüğünün temsilcisi olacaktır. Tüm bireylerin yasalardan ve hizmetlerden eşit şekilde faydalanması Doğru Parti’nin en önemli ilkeleri olacaktır. Doğru Parti, ayrıca vatan bütünlüğü ve bölünmezliği gibi temel konularda ve çocukların geleceğini düşünen bir siyasi partidir.”

“MERKEZ SAĞI BİZ TOPARLAYACAĞIZ”
Kartal’da Doğru Parti olarak iyi bir sinerji yakaladıklarını ve bayramdan sonra da siyasi çalışmalarını her alanda genişleteceklerini kaydeden Şakar, “Gerek yazılarıyla gerekse söylemleriyle söylediğinin arkasında duran Genel Başkanımız var” dedi. Kartal’da merkez sağ boşluğu olduğunu ve bunu Doğru Parti olarak dolduracaklarını kaydeden Şakar, “Özellikle gençlerimizi siyasetten soğuttular. Gençlerimizi partimiz adına geri kazanmak için çalışacağız. Her gencimizle görüşerek, kendimizi ifade ederek içimizde olmalarını sağlayacağız”dedi.

FUAT ONBAŞILI’YA GÖNDERME
Doğur Parti Kartal İlçe Başkanı Gülay Şakar, isim vermeden İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı’ya da sert eleştirilerde bulunarak şöyle devam etti:

“Kartal’da siyaset yapan bir ilçe başkanı bizim resmi olmadığımızı yönünde söylemlerde bulunmuş. Bizler 31 Mayısta göreve atandık ve 14 Haziran’da da ilçe kuruluşumuzu tamamladık. Kendisi bu tarihleri not alsın. Bundan sonra da yapacağımız çalışmaları takip etsin. Biz onlar gibi gazetecilere ‘bizi takip ederseniz size bayram ilanı vereceğiz’ gibi basınımıza da rüşvet teklif etmeyeceğiz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.