Hayat Ver Derneği Yeliz hanıma umut oldu

Kartal’daki Hayat Ver Derneği, Yeliz Hanımın hayata yeniden tutunmasını sağladı.

Hayat Ver Derneği Yeliz hanıma umut oldu
Yayınlama: 04.02.2020
A+
A-

Erdoğan Köse başkanlığında kurulduktan sonra, sayısız yardım ve kampanyaya imza atan Hayat Ver Derneği, Yeliz Demir’e de umut oldu.

Dernek başkanı Erdoğan Köse ve yönetim kurulu, yardım konusunda büyük bir özveri ile çalışıyorlar. Kültür sanat alanında yaptıkları çalışmalarla birlikte yoksul insanlara yaptıkları yardımlarla da dua alıyorlar. Dernek başkanı Erdoğan Köse’yi yoksul ailenin sobasını kurarken, eşya bulup yoksul ailelere taşırken görmeniz de mümkün.

İlçem Gazetesi’nin haberine göre;  Hayat Ver Derneği Başkanı Erdoğan Köse, Yeliz hanıma nasıl umut olduklarını şöyle anlattı:

“Hayat Ver Derneği olarak Yeliz Hanıma Söz vermiştik,  sözümüzü yerine getiriyoruz. Kozyatağı’nda ki Eren Hastanesi’ne Yeliz Y. hanımefendiyi getirip, ameliyat öncesi tahlillerini yaptırıp, sayın Doç. Dr. Nurullah Ermiş Beyle görüştük. Cuma sabahı hanımefendi ameliyata alındı. Yeliz hanımın sol bacağı doğuştan kısa.. Sağ bacağının üzerine yürümekten, kalça kısmında çürüme deforme olma var. İmkansızlıklarından bugüne kadar ameliyat olamayan bu hanımefendiyi dernek adına biz ameliyatını yaptırdık.  Ameliyatı başarılı geçti. Daha sonra evinde ziyaret ederek daha rahat yürüyebilmesi için Wolkır değneği takdim ettik kendisine. Maddi ve manevi emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.