Hem tacı taktı hem kraliçe ilan edildi

Hem tacı taktı hem kraliçe ilan edildi
Yayınlama: 25.10.2023
A+
A-

İngiliz kraliyet ailesinin iki gelinİ Kate Middleton ile Meghan Markle arasındaki rekabet bitecek gibi görünmüyor… Her ne kadar eşi Prens Harry ile birlikte ailedeki görevlerinden geri çekilip ABD’ye taşınmış olsalar bile iki elti arasındaki rekabet sürüyor. Hem de her anlamda.

Son gelişmeye göre de Galler Prensesi Kate, eltisinin birkaç adım önüne geçip “moda dünyasının kraliçesi” ilan edildi bile. Üstelik de eşi Prens William ile birlikte. Neler olduğuna birlikte bir bakalım.

Galler Prensesi Kate Middleton ile Galler Prensi William, en iyi giyinen ünlü çift seçildi. İngiliz moda markası Karen Millen’in seçimine göre Kate ile William, ’10’da 10′ puan alarak ünlüler dünyasının en iyi giyinen çifti unvanını ele geçirdi. Üstelik bu konuda Beckham çifti gibi en iddialı rakiplerini bile geride bıraktılar.

Tabii ki firma bu unvanı çifte kendi kendine vermedi. Beş milyondan fazla sosyal medya kullanıcısı arasında yapılan anket ve internet aramalarının analiziyle bu sonuç ortaya çıktı. Bir başka deyişle bunu bütün ünlü çiftlerin hayranları belirledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.