Hürrem Doğan cinayetinde yasak aşk iddiası

Hürrem Doğan cinayetinde yasak aşk iddiası
Yayınlama: 07.11.2023
A+
A-

Kocaeli’de kendisi gibi sağlık çalışanı kuzenini tabancayla 10 kurşunla vurarak öldüren İrfan Özbay’ın yargılanmasına başlandı. Dayısının, kendi dini nikahlı eşiyle cinsel birliktelik yaşadığını, kuzenlerinin ise kendisini döverek bayılttığını, sütyen ve etek giydirerek videoya çektiğini söyledi. O şekilde sokağa atıldığını ve vidoyu yaymakla tehdit edilmesi sebebiyle olayın başladığını ifade etti.

Olay, 10 Ocak, Ayazma Mahallesi 17 Ağustos Bulvarı’ndaki sitenin otoparkında meydana geldi. Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde Radyoloji Teknisyeni Hürrem Doğan (31), spor salonuna gitmek için otomobiline doğru yürüdüğü esnada sağlık teknikeri kuzeni İrfan Ö. (52) tarafından tabancayla vuruldu. 10 kurşunun isabet ettiği Hürrem Doğan hayatını kaybederken, İrfan Özbay ise kayıplara karıştı. Yapılan incelemenin ardından İrfan Özbay’ı İstanbul’da yakalanarak gözaltına alındı. İfadesi alınan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“HÜRREM’İN BABASI NAMUSUMA GÖZ DİKTİ”

Olayla ilgili duruşma Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmeye başlandı. Duruşmaya tutuklu sanık İrfan Özbay, ve taraf avukatları katılırken, maktulün ve sanık ailesinin duruşmaya katılmaması gözlerden kaçmadı. Sağlık teknikeri olduğunu söyleyen İrfan Özbay, “Hürrem’in babası dayım olur. Dayım H.D. ile bir yıl öncesine dayanan husumetim vardı. Namusuma göz dikmişti. H.D., dini nikahlı yabancı uyruklu eşimle cinsel birliktelik yaşamıştı. Bu sebeple husumetliydim. H.D. bu durumu, çocuklarına aksettirmiş. Kuzenlerim, ‘Gel konuya açıklık getirelim sen ve babamı barıştıralım’ diyerek beni eve davet ettiler. Çağırdıkları eve gittiğimde beni darp ettiler. Biri judocu, Hürrem ise genç ve atletik” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.