Kademeli Emeklilik Federasyonu Genel Sekreteri Fatma Köseoğlu, EYT düzenlemesi sonrasında ortaya çıkan emeklilik yaşlarındaki 17 ile 20 yıllık uçurumun büyük bir adaletsizliğe yol açtığını belirtti.
15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri ile 8 otoyol ve 2 çevre yolunun 30 yıllığına işletme hakkının devredilmesini öngören karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Çılgın Sayısal Loto’da büyük ikramiye tutarı 620 milyon TL’yi aşarak 624 milyon 14 bin 812 TL’ye ulaştı. Büyük ikramiye için çekiliş 5 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek.
Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği'nde gerçekleştirilen yeni düzenleme neticesinde internet üzerindeki ilan, reklam, alım satım ve kiralama faaliyetleri vergi bildirim yükümlülüğü kapsamına alındı.
ABD’de ağustos ayına ilişkin tarım dışı istihdam verisi 162 bin artış gösterirken işsizlik oranı yüzde 4,1’de kaldı. Verinin ardından altın fiyatlarında aşağı yönlü hareket hızlandı; ons altın 4.380 dolara, gram altın ise 6.860 liraya geriledi.
Akaryakıta gelen zamlarla birlikte istasyonlardaki tabelalar gece yarısı değişti. Benzinin litresine 2,47 lira, motorine ise 7,76 lira zam yansırken, bazı kentlerde motorinin fiyatı 90 lirayı aştı.