Hüsnü Süslü Twitter’ı salladı

CHP’den Kartal belediye başkan aday adayı Hüsnü Süslü, Twitter’da Trend Topic oldu..

Hüsnü Süslü Twitter’ı salladı
Yayınlama: 23.12.2018
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartal belediye başkan aday adayı Hüsnü Süslü, Twitter’da Trend Topic oldu..

Doç.Dr. Hüsnü Süslü destekçileri Twitter’da #KartaldaHüsnüSüslü etiketiyle yaptıkları paylaşımlarla saat 19:20 sıralarında Hüsnü Süslü’yü Türkiye gündeminde ilk sıralara getirdi.

Kartal’dan çok sayıda vatandaşın yorum yazdığı etiket büyük ilgi gördü. Kartallı Twitter kullanıcıları, belediye başkanı olması durumunda Hüsnü Süslü’den beklentilerini dile getirdi.

Hüsnü Süslü Kimdir?

1970 yılında Erzincan’da doğan Hüsnü Süslü, ilk, orta ve lise eğitimini Kartal’da tamamladı. Liseden sonra eğitim aldığı İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden 1994 yılında doktor unvanı ile mezun oldu.

Mecburi hizmetini Mardin Kızıltepe’de gerçekleştirdikten sonra Kocaeli Gölcük’te pratisyen hekim olarak görev yaptı. 1997 yılında başladığı Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 2001 yılında Anesteziyoloji ve Reanimasyon uzman doktoru oldu. Ardından İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Algoloji (Ağrı) Bilim Dalında Algoloji eğitimi aldı.

2007 yılında Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne dönüp, Algoloji (Ağrı) merkezini açtı. 6 yıl süreli buranın sorumlu hekimi olarak görev yaptı. 2011’de ikinci uzmanlık olarak Algoloji(Ağrı) Uzmanı oldu.

Gençlik yıllarından itibaren fiilen içinde yer aldığı fakat devlet memurluğu görevleri nedeniyle aktif görev alamadığı siyasete daha fazla zaman ayırabilmek için 2012 yılında devlet memurluğu görevinden istifa ederek özel sektöre geçti.

Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Algoloji Uzmanı olarak göreve başlamış olup halen bu görevde bulunmaktadır. Bu süreçlerde Algoloji (Ağrı) ile ilgili televizyon programları; dergi ve gazetelerde çeşitli makaleler yayınlanmaktadır.

Hüsnü Süslü, 2019 Yerel seçimleri için CHP’den Kartal Belediye Başkanlığı’na aday adayı oldu..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.