Hüsnü Süslü’den duygusal paylaşım

CHP’den Kartal Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan Hüsnü Süslü, sosyal medya hesabından açıklama yaptı

Hüsnü Süslü’den duygusal paylaşım
Yayınlama: 28.01.2019
A+
A-

CHP’den Kartal Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan Hüsnü Süslü, sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı paylaştı.

Kartal’ı ilçe halkıyla birlikte yönetmeye talip olduklarını açıklayan Hüsnü Süslü, “Sevdamızın Şehri Kartal’a hizmet etmek için yola çıkmıştık. CHP tercihini Gökhan Yüksel’den yana koydu. Bizlere güvenenlere teşekkür ediyorum” dedi..

İşte Hüsnü Süslü’nün o paylaşımı:

Sevgili Kartallılar, Değerli Cumhuriyet Halk Partisi Üyeleri;

31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde Kartal Belediye Başkan Aday Adayı olarak ‘Sevdamızın Şehri’ Kartal’a hizmet etmek için yola çıktık. Dün gerçekleştirilen CHP Parti Meclisi sonucu Kartal Belediye Başkan Adayı olarak sayın Gökhan Yüksel belirlenmiştir. 

2013 yılından bugüne hayalini kurduğumuz ‘eşit, özgür ve demokratik’ Kartal hedefinde kapılarını bizlere açan Kartal halkına, yöre derneklerimize, esnafımıza sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkürü borç bilirim. 

Gecesini gündüzüne katarak, kentimizin geleceği için sokak sokak, ev ev çalışan, broşürlerimizi dağıtan ‘birlikte yöneteceğiz’ ilkelerini anlatan gençlere, kadınlara tüm gönüllülerimize şükranlarımı sunuyor, teşekkür ederim. 

Sevgi ve saygılarımla…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.