İsmail Kartal’ın yeni takımı şaşırttı!

İsmail Kartal’ın yeni takımı şaşırttı!
Yayınlama: 13.02.2024
A+
A-

Fenerbahçe’de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Alanyaspor karşısında 2 puan bırakarak liderliği Galatasaray’a kaptırdı. Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın İsmail Kartal’a sert sözlerle yüklenerek ‘gizli bilgi’yi açıkladı. İşte detaylar…

Fenerbahçe bu sezon Süper Lig’de iç sahada 4. kez puan kaybederken Teknik Direktör İsmail Kartal’ın yanlış tercihleri Alanyaspor maçına damgasını vurdu.

Tecrübeli çalıştırıcının beklenmeyen tercihleriyle Kadıköy’de 9 puan uçtu gitti.

Serhat Akın, tecrübeli teknik adam İsmail Kartal’ın oyuncu değişikliklerini eleştirdi. İşte Akın’ın sözleri:

Fenerbahçe’de futbolcuları tebrik ederim Süper Lig’in 25. haftasına kadar işi buraya getirdiler. Alanyaspor’a bakıyorum Kadıköy’e kenetlenip gelmişler. Metin Aktaş tünelde Bonucci ile kavga ediyor bu Alanyaspor’un ne kadar kenetlendiğini gösterir.

Bana göre Tadic’in hareketi kırmızı kart, penaltı pozisyonu ise burada engelleme var bence penaltı yani her şeye rağmen 2-2 berabere bitti maç.

Fenerbahçe hem Türkiye’nin hem de Avrupa’nın en çok gol atan takımı, öyle diyorlar Ali Koç öyle diyor, başkan divanda şov yapıyor, başkanın futbol bilgisi yok ki kendi kendine konuşuyor.

100 bilmem kaç golle Bayer Leverkusen’den fazla atmışız diyorsun sen hangi seviyedesin onlar hangi seviyede. Tamam rekor kırdın peki kaçıncısın? Galatasaray senin kadar gol atamadı lider. 100 gol atınca şampiyon mu olunuyor hiç mi utanma yok sizde.

Samsun maçında 2 puan gidiyor İsmail Kartal diyor ki ‘böyle puan kayıpları olur normaldir’ bunu der demez İsmail Kartal’a teşekkür edip gönderecektiniz.

Ryan Kent’i göndermek için her şeyi yaptı İsmail hoca bir bakıyorum Kent’i kurtarıcı olarak oyuna alıyor. Sen Samsunspor’la Alanyaspor’a evinde puan kaybediyorsan şampiyonluğu hak etmiyorsun. Dzeko’yu neden oyundan çıkarıyorsun?

Dzeko çıkıyor Kent giriyor bunun sebebi korkaklıktır. Fenerbahçe’nin oyun sistemi Krunic’e göre değil. Krunic’i sen istedin ama Krunic üzerinden top oynamıyorsun. Çağlar’la-Djiku uzun oynuyor, uzun çıkıyorlar Krunic iki stoperin arasına giriyor koskoca orta sahayı İsmail’e bırakıyor.

Bu takım İsmail Kartal’a rağmen bu kadar puan topladı bu kadar gol attı. İsmail Kartal oyunu hiç okuyamıyor, UEFA Konferans Ligi’nde kadroya yazmayacağı Kent’i kurtarıcı olarak oyuna alıyor. Fenerbahçe tarihinin en şanslı hocasısın, böyle bir kadro eline verilmiş 3 kez Fenerbahçe’ye gelmişsin, hem de hiçbir başarın yokken.

Bunlar gizli bilgi açıklıyorum; sezon başında Sivasspor’dan haber bekleyen hocayı getirirsen… Ali Koç Jorge Jesus’a dişini geçiremedi, biz elin Portekizlisine hesap mı vereceğiz, soyunma odasına giremiyoruz diye başkanı doldurdular ve İsmail Kartal’ı getirdiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.