İSPARK’tan teknoloji atağı; tam 28 araç…

İSPARK, teknolojik sistemler sayesinde araç park kapasitesini iki katına çıkartıyor.

İSPARK’tan teknoloji atağı; tam 28 araç…
Yayınlama: 22.11.2018
A+
A-

İSPARK, açık ve katlı otoparklarında yer verdiği teknolojik sistemler sayesinde araç park kapasitesini iki katına çıkartıyor. Kent genelinde araç yoğunluğunun fazla olduğu noktalarda vatandaşların otopark yeri bulma sıkıntısına teknolojik sistemlerle çözüm üretiliyor.

İSPARK, Bağcılar Yıldıztepe Katlı Otoparkı, Ulu Camii Açık Otoparkı Hizmet Hastanesi Önü Otoparkı, Fulya Açık Otoparkı, Eminönü Açık Otoparkı, Marmaray Otoparkları, Yavuz Selim Otoparkı, Altunizade Açık Otoparkı, Eski Salı Pazarı Otoparkı, Kadıköy Açık Otoparkı, Kalamış Açık Otoparkı, Pendik Açık Otoparkı, Florya Sosyal Tesisleri Otoparkı, Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Otoparkı, Mercan Açık Otoparkı, Maslak P+R Açık Otoparkı, Darüşşafaka Yer Altı Otoparkı, Haznedar Katlı Otoparkı, Merter Katlı Otoparkı ve Cihangir Katlı Otoparkı gibi birçok yerde mekanik ve yarı otomatik sistemlerden oluşan teknolojik otoparkları vatandaşların hizmetine sundu.

Teknoloji ile 2 bin 500 araç kapasiteli otopark
İSPARK günlük araç girişleri ve parklanma verilerini inceleyerek otopark kapasitesinin yetersiz olduğu yerlerde daha fazla aracın parklanmasına imkan sağlayacak teknolojik sistemleri uygulamaya alıyor.

Araç yoğunluğunun fazla olduğu ve otopark kapasitesinin yetersiz geldiği noktalarda araçların park edeceği mevcut alanlar sistem sayesinde artırılıyor. Kent genelinde 30 otoparkta hayata geçirilen sistemler sayesinde fazladan 2 bin 500 araçlık kapasite oluşturuldu. İki araçlık alana sekiz, dört araçlık alana ise 24 araç park ediliyor.

Hayata geçirilen sistemler sayesinde dar alanlarda otopark sıkıntısına çözüm üretilirken; sürücülerin boş otopark arama ve trafikten kaynaklı zaman kaybı gibi strese maruz kalacağı durumların da en aza indirgenmesi hedefleniyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.