İstanbullu Gelin’de Faruk ve Süreyya birbirine giriyor

Star Tv’nin en sevilen dizilerinden İstanbullu Gelin’in 28. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı!

İstanbullu Gelin’de Faruk ve Süreyya birbirine giriyor
Yayınlama: 07.12.2017
A+
A-

Star Tv’nin en sevilen dizilerinden İstanbullu Gelin’in 28. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı! Yayınlanan son fragmanda yenilecek yemek öncesi Faruk ve Süreyya yemek öncesi büyük bir şok yaşıyor. Önce tartışıp sonra barışan Faruk ve Süreyya’yı yeni bölümde ne bekliyor?

İstanbullu Gelin 28. bölüm 2.  fragmanı da yayında! Yemek öncesi karşısında Can’ı gören Faruk adeta çıldırıyor ve Can’ı bir köşede sıkıştırıp Senin kafanı patlatırım’ diyerek tehdit ediyor. Yeni bölüme damgasını vuran da bu an oluyor. 27. bölüme damga vuran yemek sahnesi izleyicileri ekranlara kilitlemişti. 

 

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

 

Gördüklerini sindirmeye çalışan Süreyya ve Faruk birbirleri ile olan daha çetin bir mücadeleye girişirler. Esma’nın hamlesi peş peşe büyük gerilimlerin yaşanmasına sebep olurken Faruk’u hiç beklenmedik bir noktaya getirir. İstemediği şeylerle yüzleşmek zorunda kalan Adem duruma sıra dışı bir tepki verir. Gelen bir misafir konağı fazlasıyla hareketlendirir. Can’ın verdiği bir bilgi Süreyya’nın şok olmasına ve Faruk’la ilgili bazı şeyleri yeniden sorgulamasına sebep olacaktır.

 

Gün yüzüne çıkan tehlikeli gerçekle şok olan Esma iki koldan harekete geçer. Yeni öğrenilen bir gelişme Süreyya ve Faruk arasında büyük gerilim yaşanmasına sebep olur. Süreyya, Faruk’u zor bir durumla yüzleşmek zorunda bırakır. Arka arkaya aldığı umulmadık darbelerle sarsılan Adem kritik seçimlerin eşiğine gelir. Akif ve Senem kalkıştıkları işte çetin bir mücadele verirler. Gün sonunda gerçekleşen bir buluşma hem Faruk’ta hem de Süreyya’da soğuk duş etkisi yaratacaktır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.