İYİ Parti’den CHP’ye fedakarlık çağrısı

Geçtiğimiz haftalarda İzmir adayı olarak Ümit Özlale’yi belirleyen İYİ Parti’de İstanbul ve Ankara adayları merakla beklenirken partiden CHP’ye dikkat çeken bir teklif geldi.

İYİ Parti’den CHP’ye fedakarlık çağrısı
Yayınlama: 29.09.2023
Düzenleme: 29.09.2023 01:38
A+
A-

İYİ Partili Türker Yörükçüoğlu, CHP’ye yerel seçim çağrısı yaparak 10 büyükşehirde aday çıkarmaması teklifinde bulundu. AK Parti’yi geçmenin İYİ Parti’yi güçlendirmekten geçtiğini savunan Yörükçüoğlu, Biz hem 2019’da hem de 2023’de üzerimize düşen fedakarlığı yaptık. Sıra CHP’de dedi.

Cumhuriyet’in haberine göre; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Türker Yörükçüoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yerel seçimler için CHP’ye aralarında İstanbul ve Ankara’nın da bulunduğu ‘10 büyükşehirde aday çıkarmama‘ teklifinde bulundu.

Türker Yörükçüoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, Aydın, Eskişehir, Mersin, Muğla, Tekirdağ ve Hatay’ı AK Parti’ye kaptırmamak için CHP bu illerde aday çıkarmamalı” dedi.

‘FEDAKARLIK SIRASI CHP’DE’

AK Parti-CHP yarışında kazananın AK Parti olduğunu belirten Yörükçüoğlu, “Türkiye’yi AK Parti’den kurtarmanın yolu İYİ Parti’yi güçlendirmekten geçer. Biz hem 2019’da hem de 2023’de üzerimize düşen fedakarlığı yaptık. Sıra CHP’de” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.