Kamu bankalarından emeklilere kredi müjdesi

Resmi Gazete’de kamu bankaları ve özel bankaların ihtiyaç kredisi kampanyası yaptığı duyuruldu. Duyuruya göre 6 bin 100 TL nakit avans limitine başvurulabilecek.

Kamu bankalarından emeklilere kredi müjdesi
Yayınlama: 17.10.2023
Düzenleme: 17.10.2023 06:58
A+
A-

Emeklilerin finansal ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik pek çok kamu bankaları ve özel bankalar avantajlı kampanyalar sağlıyor. Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından kampanya başlatıldı. Bu kampanyanın içerisine özel bankalarda dâhil oldu. Emekli maaşını bankadan alan emekliler, avantajlı kampanyadan faydalanabilecek. Başvuru yaptıkları takdirde başvurunun hemen onaylanmasının ardından 6 bin 100 TL nakit hesap avans hesaplara yatmış olacak. Peki, bu nakit avans kampanyasından nasıl faydalanacak. İşte, 6 bin 100 TL nakit avans kampanyası için merak edilen ayrıntılar…

Ziraat Bankası 6 bin 100 TL veriyor

İhtiyaç kredisi kampanyası çeşitli kamu bankaları ve özel bankalar tarafından duyuruldu. Yapılacak olan ödeme 6 bin 100 TL olarak belirlendi. Başvuru yapacak olan emekliler, emekli maaşını almak için gittikleri bankanın şubesine gittiklerinde halledebilecek.

Dilerlerse bankanın müşterisi hizmetleri numarasını arayarak da başvurularını tamamlayabilecek. Bunun dışında internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de başvuruları kolayca tamamlamak mümkün olacak. Dileyen müşteriler ise verilecek olan nakit avans miktarını 12 ay vadeye kadar taksitlere bölebilecek.

200 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi de verilecek

Ziraat Bankası, müşterileri için emekli maaşını kendi şubesinden alan kişilere özel bir kampanya duyurdu. Bu kampanya detaylarında 6 bin 100 TL’ye kadar nakit avans limiti sunulduğu bilgisi yer alıyor. Ayrıca yine Ziraat Bankası müşterileri için 200 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi de verilecek.

Detaylı bilgiler Ziraat Bankası’nın resmi web sitesi üzerinde yer alacak. Ayrıca kampanyaya Ziraat Bankası dışında Vakıfbank ve Halkbank’ta katılmış oldu. Bunun yanı sıra bazı özel bankalarda emekli maaşını alan kişiler için avantajlı kampanyalar sunuyor. Bu özel kampanyadan Kredi veya kredi kartı haricinde kredili mevduat hesabı başvurusu ile da alabilmek de mümkün olacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.