Kardeşlerim dizisinin efsane isminden kötü haber!

Kardeşlerim dizisinin efsane isminden kötü haber!
Yayınlama: 03.03.2024
A+
A-

Kardeşlerim 119. Bölüm ATV ekranlarına damga vurmaya devam ederken gelen bir kötü haber daha keyifleri bir hayli kaçıracak. İşe izleyiciyi hayrete düşüren haberin detayları…

Su Burcu Yazgı Coşkun, Berk Bakioğlu, Bilal Yiğit Koçak, Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Simge Selçuk ve Lizge Cömert gibi başarılı isimlerin rol aldığı Kardeşlerim dizisinden kötü haber.

Son haftalarda peş peşe ayrılıkların yaşandığı Kardeşlerim dizisinde nelerin olacağı iyice merak edilmeye başlandı.

Kardeşlerim dizisinde neredeyse son haftalarda olay ayrılıklar hatta başroller kadroya veda etmeye başlamıştı.

Herkesin bildiği üzere Kardeşlerim dizisinin efsane güzeli ve başarılı oyuncusu Asiye karakterine hayat veren Su Burcu Yazgı Coşkun kadroya veda etmiş ve büyük deprem yaşanmıştı.

Yeni bölümlerde Asiye karakterinin izleri silinmeye devam ederken Kardeşlerim dizisi hayranlarını büyük bir sarsıntı daha bekliyor.

Kulislerde yer alan olay iddianın detaylarına göre Kardeşlerim dizisinin güzel ismi Süsen karakteri de önümüzdeki bölümlerde kadroya veda edecek.

Süsen ve Ömer ikilisini ayıracak detaylar henüz ortaya çıkmadı ancak iddialara göre Kardeşlerim dizisinde iddialara göre bir dönem daha sona erecek.

Ortaya çıkan bu iddiaların ardından Kardeşlerim dizisi hayranları büyük şoklar yaşamaya devam ediyor.

Kardeşlerim dizisi için ortaya atılan iddiaların ardından güzel oyuncu ve yapımcılardan şu ana kadar bir açıklama gelmiş değil.

Daha da önemlisi Kardeşlerim dizisi hayranlarını önümüzdeki bölümlerde çok kötü sürprizler bekliyor olacak gibi görünüyor.

Kardeşlerim 120. Bölüm Cumartesi akşamı saat 20.00’da ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.