Kartal Belediyesi’nden üniversite adaylarına YKS tercih danışmanlığı

Kartal Belediyesi’nden üniversite adaylarına YKS tercih danışmanlığı
Yayınlama: 25.07.2024
A+
A-

Kartal Belediyesi üniversite adaylarına Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre tercih yapmalarına destek olmak amacıyla Tercih Danışmanlık Ofisi hizmeti vermeye başladı.

Kartal Meydanı’nda kurulan Tercih Danışmanlık Ofisi’nde, YKS sonuçlarına göre tercih yapacak olan üniversite adaylarına destek veriliyor. Uzman eğitim danışmanları tarafından üniversite adaylarına sahip oldukları yüzdelik dilimler ve sıralamalar üzerinden tercih alternatifleri ve tercih edebilecekleri okullar ile ilgili bilgiler veriliyor.

25 Temmuz- 2 Ağustos tarihleri arasında saat 10.00-18.00 saatleri arasında hizmet verecek olan Tercih Danışmanlık Ofisi’nde üniversite adayları tercih edebilecekleri üniversiteler ve bölümler hakkında da bilgilendiriliyor.

Başkan Gökhan Yüksel, Üniversite Adaylarını Tercih Danışmanlık Ofisi’ne Davet Etti

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, okul ve bölüm tercihleri konusunda üniversite adaylarına destek olmak amacıyla Tercih Danışmanlık Ofisi’ne davet ederek, “Üniversite adaylarımız için en doğru tercihi yapmak adına Tercih Danışmanlık Ofisimiz uzman eğitimci kadrosuyla bilgi vermek ve yardımcı olmak için 25 Ağustos – 2 Temmuz tarihleri arasında Kartal Meydanı’ndaki alanda çalışmalarını sürdürüyor. Kartallı üniversite adaylarımızı, sıralamaları ve puanları doğrultusunda bilgilendirilerek doğru yönlendirmeleri ve bilinçli bir tercih yapabilmeleri amacıyla Tercih Danışmanlık Ofisimizi ziyaret etmeye davet ediyorum.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.