Kartal Gönüllüleri’nden deprem bölgesine yardım eli

Kartal Gönüllüleri Platformu, 10 ilde can ve mal kaybına neden olan depremle ilgili adeta seferberlik ilan etti..

Kartal Gönüllüleri’nden deprem bölgesine yardım eli
Yayınlama: 07.02.2023
A+
A-

Kartal Gönüllüleri Platformu, 10 ilde can ve mal kaybına neden olan ve Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası mağdur olan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla adeta seferberlik ilan etti.

Nevhiz Küçükkahveci başkanlığındaki Kartal Gönüllüleri Platformu, öncelikle kendi üyelerinden ve Kartal halkından gelen yardımları, dernek merkezinde kolilereyerek ihtiyaç sahiplerine göndermek üzere Kartal Belediyesi’ne teslim etti.

Depremin olduğu ilk andan itibaren çalışmalara başlayan Kartal Gönüllüleri, öncelikle battaniye, ısıtıcı ve giysileri toplamaya başladı..

Dernek merkezine getirilen malzemeler daha sonra Gönüllüler Ordusu tarafından pakatlenmeye başlandı.. 

Son derece dikkatlice hazırlanan koliler daha sonra Kartal belediyesi TIR’larına teslim edildi..

Kartal Gönüllüleri Platformu Başkanı Nevhiz Küçükkahveci “Kahramanmaraş merkezli olmak üzere 10 ilimizde büyük hasara ve can kayıplarına yol açan depremin acısını yüreğimizde hissediyoruz. Kartal Gönüllüleri olarak o bölgede yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılayabilirsek ne mutlu bizlere. Türkiyemizin artık bu tür acılar yaşamasını istemiyor ve tüm vatandaşlarımızı, yetkililerimizi depreme karşı tebdirli olmaya davet ediyoruz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.