Kartal’da 30 Ağustos coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı, Kartal’da da büyük coşkuyla kutlandı..

Kartal’da 30 Ağustos coşkusu
Yayınlama: 31.08.2018
A+
A-

Kutlama töreni binlerce vatandaşın korteji eşliğinde  Kartallı Kazım Meydanına gelmesiyle başladı. 

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Eşi Feraye Öz,CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi ve Yönetimi,CHP Kartal Kadın Kolları Nejla Erdem ve Yönetimi,CHP İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas, CHP Kartal Gençlik Kolları Başkanı Tolga Gökçe,ADD Kartal Şube Başkanı Kemal Aslan ve Yönetimi, Kartal Belediye Başka Yardımclıları Mustafa Fehmi Okay,Hüseyin Tozkoparan,Gökhan Yüksel,Kartursaş Yönetim Kurulu Başkanı Düzgün Çapar,Kartal Cemevi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş ve çok sayıda Kartal’lı vatandaşlar katıldı.

Kartallı Kazım Meydanında başlayan  fener alayı yürüyüşü binlerce kartallı vatandaşın eşlik etmesiyle Kartal meydanına gelinerek coşkulu kutlama alanına dönüştü. 30 Ağustos Zafer Bayramı doğrultusunda sahne alan sanatçı Funda Arar’ın 2 saatlik muhteşem sahne performansıyla Kartal halkına unutulmaz bir gece yaşattı.

Gecede kısa bir konuşma yapan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz 26 Ağustos ta başlayan büyük taarruzun 30 Ağustos’ta zaferle sonuçlandırıldığını belirterek bu bağımsızlığı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e borçlu olduklarını belirtti. Altınok Öz, Kartal’ halkının tarihini iyi bilmelerini gerektiğini vurgulayarak tarihi bilmeyen halklar geri gider. Tarihi bilmeyen halklar yok olur. Ben Kartal’da herkesin nutuk kitaplarını okumasını istiyorum dedi..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.