Kartallı sevgililere coşkulu eğlence

Kartal, ’14 Şubat Sevgililer Günü ‘ etkinlikleriyle renkli görüntülere sahne oldu.

Kartallı sevgililere coşkulu eğlence
Yayınlama: 15.02.2018
A+
A-

Kartal Belediyesi’nin Sevgililer Günü dolayısıyla Ankara Caddesi’nde düzenlediği etkinlik, her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

 

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar’ın da yer aldığı etkinlikte, Ankara Caddesi üzerinde Kartal Belediyesi tarafından kurulan ‘Sevgililer Günü Hatıra Fotoğrafı’ panosu önünde vatandaşlar ücretsiz fotoğraf çektirdi. Kartallı vatandaşlara, çektirdikleri fotoğraflar verilirken karanfil de dağıtıldı.

 

Kartal Belediyesi’nin ‘Sokakta Aşk Var’ sloganıyla düzenlediği etkinlikte Kartallılar, sanatçıların ezgileriyle de keyifli dakikalar geçirdi. Canlı müzik, hatıra fotoğrafı çekimi ve kalpli kurabiye dağıtımı yapılan etkinlikte renkli ve neşeli anlar yaşandı.

 

 

Ankara Caddesi’nde vatandaşlara çiçek dağıtan ve müzik yapan gençler, buradaki etkinliğin ardından Kartal Belediyesi yeni hizmet binasına geldi. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret ederek Sevgililer Günü’nü kutlayan ve çiçek hediye eden konuklar, Kartal Belediye Başkan Yardımcılarını da makamlarında ziyaret ettikten sonra tüm birimleri gezerek personelin Sevgililer Günü’nü kutladı ve çiçek hediye etti.       

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.