Kızıl Goncalar dizisinden kötü haber geldi!

Kızıl Goncalar dizisinden kötü haber geldi!
Yayınlama: 16.01.2024
A+
A-

FOX TV ekranlarının tartışmalı dizisi Kızıl Goncalar 3. Bölüm merakla beklenirken kötü haberler ve açıklamalar peş peşe geldi. Detaylar haberimizde…

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren tartışmalı sahnelerle kısa sürede adını herkese duyurmayı başaran Kızıl Goncalar dizisi ile ilgili deprem gibi yeni gelişmeler yaşanmaya başladı.

Kızıl Goncalar dizisi bitti mi? Kızıl Goncalar dizisi yayınlanmayacak mı? FOX TV dizisi ne zaman? Kızıl Goncalar final mi yaptı? Kızıl Goncalar dizisi yeni bölüm ne zaman? Gibi sorular som dönemde bir hayli sık sorulurken detaylar ortaya çıktı.

Kızıl Goncalar tepki çeken sahneler sonrası durdurma kararı verilirken konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde dizinin yapımcısından bir açıklama gelmişti.

İddialı dizisinin yapımcısı Faruk Turgut geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada “Bu akşam yayın yok. İdare mahkemesi ve Bölge idare mahkemesi, RTÜK’ün verdiği yayın durdurma kararını onayladı. Kızıl Goncalar’ın yayınını yapamıyoruz.” İfadelerini kullanmıştı.

Şimdi herkes Kızıl Goncalar dizisinin akıbetini merak ederken bir açıklama da Kızıl Goncalar dizisinde Levent Alkanlı karakterine hayat veren Özcan Deniz’den geldi.

Kızıl Goncalar dizisiyle ilgili Instagram hesabından açıklama yapan Özcan Deniz, “Ahlak bekçisi değilim” diyerek yaşanan olaylara isyan etti.

Özcan Deniz yaptığı açıklamada, “Ahlak bekçisi değilim. Lakin kariyerimin en ahlaklı işinin içinde olduğumu düşünüyorken, dramatik bir şekilde ahlaksızlıkla suçlandı bu iş. Hem de ahlaksızlık denizinin içinden cımbızlanarak. 22 Ocak’ta yeniden ekranlardayız.” İfadelerini kullandı.

Başrol oyuncusunun yaptığı açıklamanın ardından Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı da ortaya çıkmış oldu.

Bu durumda Kızıl Goncalar dizisi bu hafta ekranlara gelmeyecek, bir aksilik çıkmadığı takdirde 22 Ocak Pazartesi akşamı seyircinin karşısında olmuş olacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.