Kızılcık Şerbeti dizisinden erken final kararı!

Kızılcık Şerbeti dizisinden erken final kararı!
Yayınlama: 17.02.2024
A+
A-

Show TV ekranlarının rekortmen dizisi Kızılcık Şerbeti 51. Bölüm bu defa tepki çeken sahnelerle seyircinin karşısında oldu. İşte şok üstüne şok yaşatan tüm detaylar…

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu, Settar Tanrıöğen ve Doğukan Güngör gibi başarılı isimleri bir araya getiren Kızılcık Şerbeti dizisinde kriz yaratan haberler art arda geliyor.

Cuma akşamları reyting yarışını önde götürmeye devam eden Kızılcık Şerbeti dizisinde işler iyice karışmaya başladı.

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ardından yaşananlar ekran başındaki herkesin tepkisini çekerken bir sahne ise herkesi çileden çıkardı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni isimler yeni sezonda kadroya dahil olmuş ve dizideki tüm dengeler alt üst olmaya başlamıştı.

Güzel oyuncu Özge Özacar’ın canlandırdığı Görkem karakteri Kızılcık Şerbeti dizisinde son haftalarda büyük tepki çekmeye başladı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa ve Fatih arasında ayrılık rüzgarları eserken Doğa ve Görkem arasındaki yakınlaşma şok etkisi yarattı.

Yeni bölüme damga vuran yakınlaşma sahnelerinden sonra Kızılcık Şerbeti dizisinden bir kötü haber daha geldi.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz haftalarda Kızılcık Şerbeti dizisinin 65. Bölüm sonrasında sezon final yaparak ekranlara veda edeceği iddia edilmişti.

Son ve çarpıcı iddianın detaylarına göre Kızılcık Şerbeti dizisinde sezon finali daha da ön plana çekildi.

Bu kararın neden alındığı bilinmezken iddialar sonrası Kızılcık Şerbeti dizisi yapımcılarından şu ana kadar resmi bir açıklama gelmiş değil.

Kızılcık Şerbeti 52. Bölüm Cuma akşamı saat 20.00’da Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.