KMP Anadolu TV çalışanları hasret giderdi

KMP Anadolu TV yönetici ve çalışanları yaklaşık 20 yıl aradan sonra buluşarak hasret giderdi..

KMP Anadolu TV çalışanları hasret giderdi
Yayınlama: 22.09.2019
A+
A-

Türkiye’nin ilk özel Televizyonlarından KMP Anadolu TV yönetici ve çalışanları yaklaşık 20 yıl aradan sonra buluşarak hasret giderdi..

Kartal Dragos Floresta Restoran’da düzenlenen kahvaltı etkinliğine kanalın sahiplerinden CHP eski Milletvekili Ali Kemal Kumkumoğlu, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı İmam Aydın, Maltepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Emin Maltepe, Kartal Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Güler, AYGAD Başkanı Ahmet Işıkdağ, mutfağından kameramanına kadar çok sayıda eski KMP çalışanı katıldı.

Eylem Aktaş Karaçam ve İsmail Polat’ın organize ettiği büyük buluşmada, eski anlar canlanırken Ali Kemal Kumkumoğlu, kanalın kuruluş öyküsünü, Emin Maltepe’de ilk canlı yayında neler yaşandığını anlattı.

Yaklaşık 20 yıl aradan sonra biraraya gelen KMP Anadolu TV çalışanları hem anılarını canlandırdı, hem de şu anda hayatta olmayan Kamuran Kumkumoğlu, Zafer Akkaynak ve Zafer Yakut’u unutmadılar..

Günün sürprizi ise ABD’de yaşayan Soner Yüksel’den geldi. Kanalın emektar montajcısı Soner Yüksel, lokal saatle gecenin dördünde mobil telefonla canlı yayına bağlanarak arkadaşlarıyla hasret giderdi.

KMP Anadolu TV çalışanları, önümüzdeki toplantıda daha kalabalık olma sözü vererek etkinlikten ayrıldılar..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.