Kocam dediğim sevgilim annemle kaçtı!

Kocam dediğim sevgilim annemle kaçtı!
Yayınlama: 20.03.2024
Düzenleme: 20.03.2024 11:39
A+
A-

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Nehir, “Kocam dediğim bir çocuğumun babası sevgilim, annemle kaçtı. Bir de bana ‘Senin veremediğin ilgiyi annen verdi’ diyerek mesajlar gönderdi” diyerek yardım istedi. Canlı yayına bağlanan adam “Biz kaçmadık, ben kayınvalideme yardımcı oldum” derken Anlı da sinirden deliye döndü.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ağızları açık bırakan bir olay yaşandı. 18 yaşındaki Nehir, “Sevgilimle annem kaçtı” diyerek canlı yayında isyan etti.

“SENİN VERMEDİĞİN İLGİYİ ANNEN VERDİ”

Resmi nikahı olmadığı Selahattin ile bir süredir aşk yaşadığını ve ilişkilerinden bir bebekleri olduğunu söyleyen Nehir, “24 yaşındaki sevgilim, 40 yaşındaki annemle kaçıp bana hakaretler etti. Kaçtıktan sonra bana attığı mesajlarda ‘Biz birbirimizi sevdik, sen bana vermediğin ilgiyi annen verdi. Sen onun tırnağı bile olamazsın. Kaçmamızı annen istedi, biz mutluyuz. Allah mutluluğumuzu bozmasın’ dedi” diyerek şaşkına çevirdi.1 yaşında bebeği olduğunu söyleyen Nehir, anne ve sevgilisinin kaçarken kendisinin biriktirdiğini 2 burma bileziği ve 11 bin TL’yi de aldıklarını ileri sürdü.

MÜGE ANLI ŞAŞKINA DÖNDÜ

Kaçan anne ve sevgilinin TikTok’ta birbirini öperken çekilen videosunu görünce küplere binen Müge Anlı “Yuh devenin nalı. Bana izlettiklerinde inanmadım Nehir olduğunu düşündüm. Filtrelerle kendisini öyle bir yapmış ki ben tanıyamadım. Bu nitelikli dolandırıcılık” dedi.

KAYINVALİDESİYLE KAÇAN ADAM: ONA YARDIMCI OLDUM

Canlı yayına bağlanan Selahattin “Ne o beni mutlu edebildi ne de ben onu. Ben kaçmadım sadece ona yardımcı oldum. O TikTok’taki görüntüler normal Şirin hep böyle videolar çekiyordu zaten. Ben de sıcakkanlı biriyim. Ben onu Adana’ya götürüp bıraktım. O videolar çok önceden çekildi Nehir de biliyor onları” deyince Müge Anlı sinirlenerek “Başlatma sıcakkanlılığından. Sen bu kadınla kaçtın mı kardeşim? Bir şey yapıyorsan da delikanlı gibi arkasında dur” diyerek sitem etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.