Künefeciye kanlı saldırı

Kimliği belirlenemeyen 2 kişi, iddiaya göre bir gün önce hesap yüzünden tartıştıkları künefeciye gelerek tabancalarla kurşun yağdırdı

Künefeciye kanlı saldırı
Yayınlama: 03.06.2017
A+
A-

Mersin’de kimliği belirsiz iki kişi künefeciye gece yarısı silahlı saldırı düzenledi. Kurşunların isabet ettiği 3’ü müşteri 5 kişi yaralanırken, bir kadın müşteri de kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Bir gün önce işyerinde çalışanlarla hesap yüzünden tartıştıkları öne sürülen ve kaçarken bir silahı olay yerinde düşüren saldırganlar aranıyor.

Habertürk Haber Merkezi’nden Beycan Üçkardeş’in aktardığı bilgilere göre, olay merkez Yenişehir ilçesine bağlı İnönü Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir künefecide önceki gece yarısı meydana geldi. 

Henüz kimliği belirlenemeyen 2 kişi, iddiaya göre bir gün önce hesap yüzünden tartıştıkları künefeciye gelerek tabancalarla kurşun yağdırdı. Mermilerin isabet ettiği müşterilerin de aralarında bulunduğu 5 kişi yaralandı. Saldırı sırasında büyük korku yaşayan bir kadın müşteri de kalp krizi geçirdi. Yaralılar ile kalp krizi geçiren kadın ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.