Merve Boluğur hakkında flaş iddia!

Müzisyen sevgilisi Mert Aydın ile nikah masasına oturan Merve Boluğur cephesinden kötü haber geldi.

Merve Boluğur hakkında flaş iddia!
Yayınlama: 16.11.2022
A+
A-

Geçtiğimiz aylarda müzisyen sevgilisiyle nikah masasına oturan Merve Boluğur cephesinden kötü haber geldi. Magazin kulislerinde konuşulan iddiaya göre Merve Boluğur, alyansını çıkartarak eşiyle yaşadığı evi terk etti.

2017 senesinde şarkıcı Murat Dalkılıç ile tek celsede boşanan oyuncu Merve Boluğur, 2 Ekim 2022’de müzisyen Mert Aydın ile hayatını birleştirdi.

Sosyal medya hesabından eşi Mert Aydın ile sık sık paylaşım yapan Merve Boluğur’un evliliğinde kriz yaşadığı ileri sürüldü.

TV8’de yayınlanan magazin programında yer alan habere göre, Merve Boluğur, her anını paylaştığı Mert Aydın ile paylaşım yapmaktan kaçınıyor.

Aile fotoğrafını yayınlarken Mert Aydın’ı keserek paylaşan Merve Boluğur’un babasının evine döndüğü iddia edildi.

Merve Boluğur, 4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından ailesiyle sık sık paylaşım yapmayı da ihmal etmiyor.

Önceki gün Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan şarkıcı ve oyuncu Merve Boluğur, “Ders çıkardığın olay ne?” sorusuna manidar bir cevap vererek şunları yazmıştı: “Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu ya önemsemez sayemde bir yere geldiler. Bundan sonra kimseye büyük iyilikte bulunmayacağım.”

Evliliğindeki krizin ardından alyansını çıkartan MerveBoluğur’un paylaşımlarında sık sık parmaklarını göstermesi de dikkatlerden kaçmadı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.