Merve Boluğur maneviyata yöneldi

40 günlük eşinden boşanma kararı alan Merve Boluğur, yaşadığı zorluklarla inanç sayesinde başa çıktığını söyledi.

Merve Boluğur maneviyata yöneldi
Yayınlama: 21.11.2022
A+
A-

Oyunculuktan şarkıcılığa geçiş yapan Merve Boluğur, 2 Ekim’de DJ Mert Aydın ile nikah masasına oturmuş, kasım ayı başında boşanma kararı almıştı.

Evliliğini göz önünde yaşayan Merve Boluğur, Kasım ayının ilk günlerinde boşanma kararı alarak ailesinin evine döndü. Bu süreçte Instagram hesabından bol bol paylaşım yapan Boluğur, dini içerikli videolar izlemeye başladı.

BOŞANACAĞINI DUYURUP SOYADINI SİLDİ

6 Kasım’da alyansını çıkartarak babasının evine geri dönen Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde fikir ayrılıkları nedeniyle boşanma kararı aldığını belirterek “Olmadı, teşekkürler… Hayat bu… Mert’e de mutluluklar, güzel günlerimiz için teşekkürler” ifadelerini kullandı. Ünlü isim, paylaşımın ardından Instagram hesabındaki “Aydın” soyadını da sildi.

MERVE BOLUĞUR MANEVİYATA YÖNELDİ

Instagram’da 4 milyon takipçisi bulunan Merve Boluğur, dini içerikli videolar izlediği anı paylaşarak “Güzel videolar” notunu ekledi. Daha sonra tesbih fotoğrafı yayınlayan ünlü isim bir takipçisinin “Zorluklarla nasıl başa çıkıyorsun?” sorusuna “İnanç” cevabını verdi.

Son olarak yine dini içerikli bir video izlediği anı paylaşan Merve Boluğur’un “Arkadaşlar iyi değilim” yazması dikkat çekti.

Merve Boluğur Kimdir?

Merve Boluğur, 16 Eylül 1987, İstanbul doğumlu Türk oyuncu ve şarkıcıdır..

Merve Boluğur daha önce birkaç filmde rol almış, reklam filmlerinde oynamıştır. 2006-2007 yıllarında yayımlanan televizyon dizisi Acemi Cadı’da Ayşegül adlı bir cadıyı canlandırarak başrol oynamış ve bu sayede tanınmıştır. Daha sonra da TRT’de yayımlanan Aşk Yeniden adlı dizide Eylül adında bir karakteri canlandırmıştır. 

2009 yılında Star TV’de yayımlanan Kül ve Ateş dizisinde Hayal İsfendiyar adlı karakteri canlandırarak oyunculuğuna devam etmiştir. Kolpa’nın Kadınım şarkısının klibinde Çağkan Çulha ile birlikte oynamıştır. Keremcem’in Yutkunamıyorum şarkısının klibinde de oynamıştır. Küçük Sırlar adlı dizide Ayşegül karakterini canlandırmıştır. Kuzey Güney adlı dizide ise Zeynep karakterini canlandırmıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Nurbanu Sultan’ı canlandırmıştır. 

MERVE BOLUĞUR KARİYERİ

2006–2007 yıllarında yayınlanan Acemi Cadı dizisinde Ayşegül adlı bir cadıyı canlandırarak başrol oynadı ve bu sayede tanındı. 

Merve Boluğur’un oynadığı diğer diziler ise şöyle:

2007 Aşk Yeniden
2009 Kül ve Ateş
2010 Küçük Sırlar
2011 Kuzey Güney
2013 Muhteşem Yüzyıl
2017 İçimdeki Fırtına

Merve Boluğur, Mayıs 2012 yılı itibarıyla bir deodorant markasının reklam yüzü oldu. 2014 yılında dünyaca ünlü bir makyaj markasının  ilk Türk marka yüzü oldu. 2017 yılında Murat Dalkılıç’ın Epik isimli albümünde yer alan Boya Gitsin şarkısında Dalkılıç ile düet yaptı. Mart 2018 yılında “Merve Boluğur” adlı kozmetik markasını kurdu ve ilk ürünü kırmızı ruj epey popüler oldu. 

2020 yılında kendine ait YouTube kanalını kurdu. 2022 yılında “Şşşşttt” isimli teklisini YouTube kanalından yayınladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.