Merve Boluğur maske yasağını takmıyor!

Merve Boluğur, binlerce kişinin ölümüne neden olan corona virüs salgınına rağmen, maskesiz geziyor!

Merve Boluğur maske yasağını takmıyor!
Yayınlama: 22.10.2020
A+
A-
Merve Boluğur, binlerce kişinin ölümüne neden olan corona virüs salgınına rağmen, ısrarla maske takmamaya devam ediyor. 
 
 
Hatta bir ara bu konuyla ilgili muhabirlere, “Ben doğuştan sosyal mesafeliyim” demişti.
 
Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu’nun, “Merve Boluğur Kanunu Takmıyor!” başlıklı yazısı şöyle:
 
Maske takmak, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında yasal bir mecburiyet mi? Evet. Maske takmak, yasal bir zorunluluğun ötesinde kişinin kendisi ve karşılaştığı insanların sağlığı için yerine getirmesi gereken insani bir ödev mi? Evet. Maske takmayana 900 TL ceza kesilmesinin sebebi ne? Kişinin maske takmayarak sadece kendini değil, gittiği yerlerdeki insanların sağlığını tehlikeye sokması.
 
 
Oyuncu Merve Boluğur’un Bebek sokaklarından sonra İstanbul’un en popüler AVM’lerinden İstinyePark’ta maskesiz dolaşmasına ne demeli?
 
 
Bebek’te maskesiz dolaştığı dair haberler üzerine Boluğur’la plajda maske takan Jennifer Garner’ı mukayese eden ‘Dışarıda maske insana saygının işareti’ başlıklı bir yazı kaleme almıştım.
 
 
Türkiye Cumhuriyeti’nin çıkardığı kanunu takmayan, insana saygının gereğini yapmayan oyuncu, hakkındaki eleştiriyi mi kulağına küpe yapacak?
 
 
Boluğur, Bebek’ten sonra İstinyePark AVM’de maskesiz dolaştıysa, tek suçlu o değil. Çıkarılan kanunların gereğini yapmayanların da bunda payı var. Devletin herkesin başına bir polis dikecek hali yok, ama her AVM’de güvenlik görevlisi var.
 
 
İstinyePark’takiler görevini yapmadıysa, Merve Boluğur’un o AVM’den çekilen fotoğrafları ortada. Trafik kameralarına emniyet kemeri kullanmayan sürücü takılınca trafik cezasını yazıp, olay anının fotoğrafıyla eve yollayan devlet, aynısını bakalım AVM’de maskesiz dolaşırken görüntülenen Boluğur’a yapacak mı?

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.