Miha Zajc için ayrılık iddiası ortalığı karıştırdı!

Miha Zajc için ayrılık iddiası ortalığı karıştırdı!
Yayınlama: 21.11.2023
Düzenleme: 21.11.2023 12:09
A+
A-

Fenerbahçe’de Lincoln Henrique’nin takıma dönmesinin ardından, Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc’ın ara transfer döneminde başka bir takıma kiralık ya da bonservisiyle gönderilebileceği ileri sürüldü.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın gözde futbolcusu Miha Zajc’ın ocak ayında sarı lacivertli takımdan gönderilebileceği iddia edildi.

Sabah Gazetesi’nin haberine göre; geçtiğimiz sezon mart ayında çapraz bağ yırtığından sakatlanan Lincoln’ün 2 hafta sonra takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor. 25 yaşındaki oyuncunun geri dönüşü en çok İsmail Kartal’ı sevindirirken, Sambacı’nın birçok mevkide oynayabilmesi deneyimli teknik adamın elini rahatlatacak. Jorge Jesus döneminde sol bekte forma giyen Lincoln, kanatlarda ve forvet arkasında da takıma katkı verebilir.

Özellikle Szymanski’nin alternatifsiz olması teknik heyeti zora sokarken, Lincoln bu alanda da şans bulacak. Lisansı dondurulan Brezilyalı oyuncu, 14 yabancı kuralından dolayı kadroya hemen yazılamayacak.

Yönetim, devre arasında Zajc’ı kiralık ya da bonservisi ile elden çıkarıp yerine 25 yaşındaki Lincoln’ü kadroya dahil etmek için hazırlanıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.