Mummer Çelebi Cumhuriyet Halk Partisi’nden adaylığını açıkladı

Mummer Çelebi Cumhuriyet Halk Partisi’nden adaylığını açıkladı
Yayınlama: 25.11.2023
A+
A-

Geçmiş dönem Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı İş İnsanı Muammer Çelebi ,bugün CHP’li partililerin katılımıyla resmi başvurusunu yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanlığında gerçekleşen adaylık başvurusunda ,CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu..

Programın açılış konuşmasını İlçe Başkanı Mert Polat yaptı. Polat ,Partili üyelere merhaba derken ,heyecanlı bir sürece girdik diyerek sözlerine başladı. Mert Polat ,2019 yılında benimde yönetim kurulu üyeliğini yaptığım değerli başkanım Muammer Çelebi, bugün ilçemize gelerek beldiye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Ben kendine bu süreçte başarılar diliyorum dedi .

Daha sonra Muammer Çelebi söz aldı.

Çelebi ,Cumhuriyet Halk Partisinin emekçileri diyerek sözlerine başladı. Bugün başvurumu İlçe Başkanlığımıza yaptık.Daha sonra yerel siyasetle ilgili düşüncelerimizi ve yol haritamızı, projelerimizi sizlerle paylaşacağım.Buraya gelerek beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. Kart’lı Kartal’lılar yönetecek diyorum teşekkür ediyorum dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.