Murat Başoğlu’ndan açıklama!

14 yıllık evli olan Murat Başoğlu dün teknede fena yakalanmıştı.

Murat Başoğlu’ndan açıklama!
Yayınlama: 01.08.2017
A+
A-

Hande Bermek ile olan evliliğinde aldatma skandallarına pek çok kez ismi karışan Murat Başoğlu, aldatma görüntüleri sonrası ilk kez açıklama yaptı. Murat Başoğlu yaptığı açıklamada her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Peki Murat Başoğlu’nun eşini aldattığı kadın kim çıktı? 

 

Murat Başoğlu’nun önceki gün Bodrum’da öpüşürken görüntülendiği genç kadının, fitness hocası olduğu ve Murat Başoğlu’na ait Etiler’deki spor salonunda çalıştığı iddia edildi.

 

14 yıldır Hande Bermek’le evli olan bir çocuk babası sunucu, bu konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmazken, söz konusu görüntülerin evliliğini etkilemediğini ileri sürdü: “İşimize gücümüze bakıyoruz. Bir şey yok. Ayın 12’sinde Çeşme’ye, Kenan Doğulu’nun konserini izlemeye gideceğiz. Hayatımıza devam ediyoruz.”

 

BİR AN ÖNCE BOŞAN
Öte yandan çifte yakın kaynaklar, ailesinin Hande Bermek’e “Bir an evvel boşan. Bu skandaldan kurtul” dediğini ileri sürüyor.

 

NE OLMUŞTU?
Murat Başoğlu, önceki gün Yalıkavak açıklarındaki teknede genç bir kadınla görüntülendi. Ünlü sunucu, çok ses getiren bu fotoğrafların eşi Hande Bermek’le evliliğini bitirmeye sebep olmayacağını iddia etti.

 

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.