Murat Kurum: 31 Mart’ta gençler ve kadınlar karar verecek

Murat Kurum: 31 Mart’ta gençler ve kadınlar karar verecek
Yayınlama: 04.03.2024
Düzenleme: 04.03.2024 04:30
A+
A-

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, “31 Mart’ta da bu seçim kadınlarımızın, gençlerimizin karar vereceği bir seçim olacak. Biz kadın hareketiyle gençlik hareketiyle inşallah bu seçimde büyük bir zafer kazanacağız.” dedi.

Kurum, Volkswagen Arena’da düzenlenen En Genç Festival’e katıldı. Eşi Şengül Kurum ve çocuklarıyla sahneye çıkan Kurum, festivale gelen gençleri selamladı.

Festivalin ardından gazetecilere açıklama yapan Murat Kurum, gençler için her zaman en güzelini, en iyisini hayal ettiklerini, o hayali gerçekleştirmek için mücadele verdiklerini söyledi.

Gençlere tertemiz bir gelecek sunmak istediklerini belirten Kurum, “Yeşilin arttığı, mavinin korunduğu ve deprem riski, ulaşım çilesi olmayan, gençlerin geleceğe güvenle bakacağı bir İstanbul hayal ediyoruz. Bu hayali de gençlerle hayata geçireceğiz.” dedi.

Murat Kurum, oluşturacakları gençlik meclisinde karar alıp, gençlerle uygulayacaklarını anlatarak, “Ben onlarla yol yürümeyi, karar almayı, o hayalleri birlikte gerçekleştirmeyi istiyorum. Bugüne kadar hep gençlerimizle yol yürüdük. Çünkü onlar her şeyin en iyisini hak ediyorlar. İyi bir geleceği, yeşil bir İstanbul’u hak ediyorlar.” ifadelerini kullandı.

Gençlerin, her yerinde geleceğe güvenle bakacakları, çalışabilecekleri, spor yapabilecekleri, eğlenebilecekleri bir İstanbul istediğini aktaran Kurum, kendilerinin de bunun mücadelesini vereceklerini kaydetti.

Murat Kurum, İstanbul’un festivallerin şehri olacağını, yerel ve uluslararası organizasyonlar düzenleneceğini, dünyanın en büyük sanatçılarının, en önde bilim insanlarının İstanbul’un gençleriyle buluşacağını aktardı.

Murat Kurum, “31 Mart’ta da bu seçim kadınlarımızın, gençlerimizin karar vereceği bir seçim olacak. Biz kadın hareketiyle gençlik hareketiyle inşallah bu seçimde büyük bir zafer kazanacağız. El birliğiyle İstanbul’umuzu Türkiye Yüzyılı’nın parlayan şehri yapacağız.” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.