Nagehan Alçı’dan Olgun Atila bombası

Habertürk yazarı Nagehan Alçı’da İzmir düğümünün yaşandığı CHP’de gündeme gelen son ismi yazdı.

Nagehan Alçı’dan Olgun Atila bombası
Yayınlama: 18.01.2019
A+
A-

Habertürk yazarı Nagehan Alçı’da İzmir düğümünün yaşandığı CHP’de gündeme gelen son ismi yazdı.

Nagehan Alçı’nın yazısı şöyle:

Tunç Soyer’e yönelik İYİ Parti’nin itirazı var. Meral Hanım rahatsızlığı Kemal Bey’e iletmiş ve Soyer’in babasının yaptıklarının arkasında durması nedeniyle tabanda rahatsızlık yarattığını, onun adaylığını anlatamayacaklarını aktarmış. Dolayısıyla Soyer ile ilgili Kemal Bey’in kafasında soru işaretleri oluşmuştu. Şimdi devreye bir de Aziz Kocaoğlu girdi. Peki bundan sonra ne olacak? Kılıçdaroğlu, Kocaoğlu’nu mu aday gösterecek?

Aday gösterilecek mi?

Kaynağıma göre gösterme olasılığı yok denecek kadar az. Büyük olasılıkla Kocaoğlu aday yapılmayacak. Ya Kılıçdaroğlu hem İYİ Parti hem de Kocaoğlu ile restleşmeyi göze alarak Tunç Soyer ya da Tuncay Özkan’ı aday gösterecek-ki kaynağıma göre bu çok küçük bir ihtimal- ya da Kocaoğlu’nu küstürmeyecek bir orta yol arayacak.

Şimdiye kadar konuşulmayan o isim

Kimdir bu orta yol için bulunacak isim, diye sorduğumda Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila yanıtını aldım. Yani aralık başında bana Kocaoğlu’nun yeniden devreye gireceğini söyleyen kaynağıma göre; CHP’nin İzmir adayının, teşkilatın ve Kocaoğlu’nun sıcak baktığı Olgun Atila olma ihtimali kuvvetli.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.