Nejla Güveli Piliççi Kimdir?

Nejla Güveli Piliççi Kimdir?
Yayınlama: 17.02.2024
A+
A-

İş insanı Nejla Güveli Piliççi, Adalet Birlik Partisi’nden Kadıköy Belediye Başkanlığı’na aday oldu..

Evli ve bir çocuk annesi olan Nejla Güveli Piliççi’nin ismi sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasına girdi..

Nejla Güveli Piliççi Kimdir?

Nejla Güveli Piliççi, 15 Nisan1978 tarihinde İstanbul’da doğdu. İlköğrenimini Küçükyalı Halit Armay Anadolu İlköğretim Okulu’nda tamamlayan Nejla Güveli Piliççi, lise eğitimini ise Küçükyalı Halit Harbay Anadolu Lisesi’nde aldı.

Üniversite hayatına Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi’nde devam eden Nejla Güveli Piliççi, 1997 yılında mezun oldu.
Profesyonel kariyerine tekstil sektöründe üst düzey yönetici olarak adım atan Nejla Güveli Piliççi, 2013 yılına kadar bu alandaki görevlerini başarıyla yerine getirdi.

Bu tarihten sonra kendi şirketini kuran Nejla Güveli Piliççi, iş dünyasındaki yaşantısını İstanbul’un gıda ve hizmet sektöründe en kaliteli işletmelerinden birinin SEO’su olarak sürdürmekte.
Yöneticilik yeteneklerini daha geniş ve farklı bir platformda kullanma kararı alarak siyasete adım atan Nejla Güveli Piliççi, Adalet Birlik Partisi – AB PARTİ çatısı altında 28 Dönem. İstanbul 1. Bölge’den 1. Sıra milletvekili adayı oldu.

Bu süreçte Adalet Birlik Partisi’nde Genel Başkan Yardımcılığı ve Merkez Karar ve Yürütme Kurulu (MKYK) üyeliği gibi önemli görevleri üstlenen ve bu görevlerine halen devam eden Piliççi, aynı zamanda partisinin Aile ve Sosyal Politikalar Başkanlığı’nı da başarıyla yürütmektedir.

Nejla Güveli Piliççi, evli ve bir çocuk annesidir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.