Neslim Güngen ve İnanç Güngen gözaltına alındı

Sosyal medya fenomenleri Neslim Güngen ve İnanç Güngen çifti, sabah saatlerinde düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında emniyet tarafından gözaltına alınan çift, İstanbul’da bulunan emniyet birimlerine getirildi.

Neslim Güngen ve İnanç Güngen gözaltına alındı
Yayınlama: 09.07.2024
A+
A-

İstanbul merkezli 25 ilde kara para aklama ve resmi belgede sahtecilik soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda, sosyal medya fenomenleri Neslim Güngen ve İnanç Güngen’in de aralarında bulunduğu çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

25 İLE EŞ ZAMANLI OPERASYON DÜZENLENDİ

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde “suç işlemek amacıyla örgüt kurma, suçtan kaynaklanan malvarlığın değerlerini aklama, resmi belgede sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık” suçlarına yönelik yeni bir çalışma gerçekleştirildi. Savcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bu sabah İstanbul merkezli 25 ilde eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan teknik ve fiziki takibin sonunda 134 adrese yapılan baskınlarda, fenomenler Neslim Güngen ve İnanç Güngen’in de aralarında bulunduğu çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Zanlılar hakkında başlatılan tahkikat işlemleri devam ediyor.

Sosyal medya fenomenleri Neslim Güngen ve İnanç Güngen gözaltına alındı

“DİLAN POLAT’I SEKTÖRE BEN SOKTUM”

Daha önce yaptığı “Dilan Polat’ı sektöre ben soktum” sözleriyle geniş yankı uyandıran Neslim Güngen’in fenomenlere yönelik yürütülen soruşturmadan dolayı işleri sıkıntıya girmişti. Güngen, cezaevindeki Polat’la irtibatını koparmamış ve sık sık aldığı haberleri de takipçileriyle paylaşmıştı. Zor günler geçiren Güngen, bu süreçte eşinin de kendisini bir eskortla aldattığını öğrenmiş ve her şeyi ifşa etmişti.

Sosyal medya fenomenleri Neslim Güngen ve İnanç Güngen gözaltına alındı

NESLİM GÜNGEN KİMDİR?

1986 yılında doğan Neslim Güngen, 13 yaşında ilk defa kuaför ve güzellik sektörüne atıldı. 19 yaşında iken ilk anneliğini yaşayan Güngen, 22 yaşında 5 yıllık yurt dışı eğitimlerine katıldı. Güngen, 2007 yılından itibaren sosyal medya platformlarındaki makyaj ve güzellik videoları ile tanınıyor. Güngen’in birçok şehirde güzellik merkezleri bulunuyor.

127 güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen’in mal varlıklarına tedbir amaçlı el konmuştu.

Sosyal medya fenomenleri Neslim Güngen ve İnanç Güngen gözaltına alındı

Sosyal medya fenomenleri Neslim Güngen ve İnanç Güngen gözaltına alındı

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.