Pınar Gültekin’in katilinden iğrenç savunma!

Pınar Gültekin’i vahşice öldüren Cemal Metin Avcı’nın ifadesi “pes” dedirtti: Bana çıplak videolarını gönderiyordu

Pınar Gültekin’in katilinden iğrenç savunma!
Yayınlama: 09.10.2020
A+
A-

Muğla’da Pınar Gültekin’in katil zanlısı Metin Cemal Avcı hakkında canavarca hisle adam öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

Muğla’da üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin’in öldürülmesine ilişkin soruşturma tamamlandı. Genç kızı öldürüp yaktığı iddiasıyla tutuklanan katil zanlısı Metin Cemal Avcı hakkında canavarca hisle adam öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin, 16 Temmuz’da Akyaka Mahallesi’nde yalnız yaşadığı evinden ayrılmış, aynı gün ablasıyla telefonla görüştükten sonra kendisinden bir daha haber alınamamıştı.

Ailesinin, Akyaka Jandarma Komutanlığına kayıp ihbarında bulunması üzerine başlatılan çalışmada Gültekin’i tanıyan kişilerin listesi çıkarılmış ve bölgedeki güvenlik kamerası kayıtları incelenerek görgü tanıklarının ifadelerine başvurulmuştu.

Öldürüp cesedini yaktı

Şüphe üzerine gözaltına alınan genç kızın eski erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı, ilk ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmese de delilleri görünce bir süre arkadaşlık yapıp ayrıldığı Gültekin’in tekrar barışma isteğini geri çevirmesi üzerine genç kızı bağ evinde öldürdüğünü, cesedini yaktıktan sonra varille Gülağzı mevkisindeki ormanlık alana attığını itiraf etmişti.

Kardeşinin de 5 yıl hapsi istendi

Cemal Metin Avcı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı. Ardından kardeşi Mertcan Avcı, telefon sinyallerinin ağabeyiyle aynı zaman diliminde olay yeri ve yakınlarında tespit edilmesi üzerine jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Zanlı, “delil karartmak” suçlamasıyla çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Katil zanlısı Metin Cemal Avcı hakkında canavarca hisle adam öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. Kardeşi Mertcan Avcı için de 5 yıla kadar hapis istendi. Muğla 3’ncü Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki davanın ilk duruşması 9 Kasım’da görülecek. 

CEMAL METİN AVCI’DAN İĞRENÇ SAVUNMA

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, katil zanlısı Cemal Metin Avcı’nın savcılıkta alınan savunmasında; 

“Pınar ile 2 yıl kadar önce işlettiğim iş yerinde işyerine mal tedarik eden birisi kanalıyla tanıştık. ilk önce bana Instagram’dan ‘Bugün için teşekkür ederiz’ şeklinde mesaj gönderdi. Ben de ‘Afiyet olsun, her zaman bekleriz’ dedim. Bana telefon numarasını yazdı. Sonrasında telefonla ve WhatsApp üzerinden görüşmeye başladık. Tanışmamızdan 1-1,5 hafta sonrasında Kötekli’de Pınar’ın kaldığı evde birlikte olduk. Birlikte olduktan sonra ben kendimi çekmeye başladım ancak Pınar WhatsApp’tan ve telefonla benden daha fazla isteklerde bulunmaya başladı. Benden ev arkadaşı ile geçinemediğini, maddi destekte bulunmamı istedi. Ben de ara ara ilk zamanlar 200-300 TL civarı para veriyordum. Pınar benden daha fazla para talep etmeye başladı. En son 4 bin 400 TL banka hesabına para gönderdim. Şimdiye kadar tamamen elden ve banka aracılığıyla gönderdiğim para miktarı 40-50 bin TL’yi bulmuştur. İlk başlarda benden para istemeleri dostane şeklindeydi. Daha sonra ailem, eşim ve çocuğumla ve beni rezil etmekle tehdit ediyordu. Ben de Muğla’da tanınan biri olduğum için rezillik çıkmasın diye veriyordum. Pınar ile yaklaşık 3-4 kez birlikte olmuşumdur” dedi.

“UYUŞTURUCU KULLANIYORDU”

Cemal Metin Avcı, Pınar ile görüşmek istemediğini iddia ederek, “Pınar’ın benimle ilişkisi olduğu gibi başkaları ile de ilişkisi bulunuyordu. Hem parasal anlamda hem de cinsel anlamda birliktelikleri vardı. Ayrıca alkol yanında uyuşturucu madde kullandığı, esrar, kokain, uyuşturucu hap kullandığını biliyorum. Kendisi bana kullandığını söyledi. Ayrıca iş yerime geldiğinde uyuşturucu madde aldığını fark ediyordum. 4-5 ay kadar önce iş yerime Talip isimli arkadaşı ile beraber geldiğinde gözü mosmordu, makyaj ile kapatmaya başlamış. Ne olduğunu kendisine sorduğumda bana Bodrum’da bir pisliğe bulaştığını ve uyuşturucu maddeye alıştırdığını ve kokain içtiğini söylemişti. Müteveffa kiminle tanışsa ilişki kursa ondan hemen menfaat etmeye çalışıyordu, para talep etmeye çalışıyordu. Bu şekilde birkaç kişiyi para konusunda tehdit ettiğini duydum. Bana kendisi söylüyordu. Hatta beni korkutmak için bu şekilde yanıma geldiğinde anlatıyordu. Mesajlarda da bu hususu belirtiyordu ancak ben evli olduğumdan dolay korktuğum için mesajları telefonumda tutmuyor, siliyordum” dedi.Pınar Gültekin’i vahşice öldüren katil zanlısının ifadesi kan dondurdu: İpi tutarak cansız bedenini varile koydum”

ÇIPLAK GÖRÜNTÜLERİNİ BANA MAİL İLE GÖNDERİYORDU”

Cemal Metin Avcı, Savcılıktaki ifadesinde, “Ayrıca kendisinin çıplak görüntülerinin olduğu videoları bana mail ile gönderiyordu. Bana ‘Özledim hadi gel’ şeklinde mesajlar atıyordu. Son iki aydır ise haftada üç kez para istemeye başladı. Tehditlerin dozu iyice arttı. Benden araba almamı istedi. Sürekli para istedi. 10 gün kadar önce telefonum bozuldu diye para istedi. Her defasında 700-1000 TL civarında para veriyordum. En son telefonum bozuldu dediğinde 4 bin 400 TL para vermiştim. O parayı gönderdim ve dekontu babama ait iş yerinde bulunuyor. Paraları ben Pınar’ın TC numarasını girerek hesabına kendisi yatırıyormuş gibi yatırıyordum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.