Pozitif enerji için öneriler

Pozitif enerji için öneriler
Yayınlama: 04.04.2024
A+
A-

Uzun zamandır negatif düşünceleriniz çoğaldı mı? Keyifsiz ve mutsuz mu hissediyorsunuz? İşte Feng Shui Uzmanı Dilek Demirci’den enerjinizi değiştirecek öneriler…

Sizi üzen duyguları bir kenara koyun

Hepimiz hayatımızda tatsız, üzücü olaylarla karşılaşıyoruz. Bunlar enerjimizi azaltıyor, bizi yıpratıyor. Bu tatsızlıkları içimizde sürekli düşünerek yineliyoruz ve daha da çoğaltıyoruz. Oysa ki hayatımızda bunları değil, olumlu, taze enerjileri arttırmamız gerekiyor. İçimizde sakladığımız negatif enerjileri çöpe atıp, pozitif olanlar için yer açmamız gerekiyor. Yazıldığı kadar kolay olmayabilir. Ama denemeye değer. Mesela evinize çok istediğiniz bir mobilya takımı almak istiyorsunuz. Ama yer yok. Ne yaparsınız, tabi ki artık istemediğiniz eskimiş mobilyalarınızı evinizden çıkarırsınız. Böylece yenilere yer açılır.

İçimizdeki bizi üzen duygular da böyledir. Onları çıkarıp bir kenara koymazsak, yerine güzel duygular gelmez.

Paspasın altına para

Paspasınızın altına kırmızı bir paket içinde 8 adet para koyun. İyi şansı evinize çekecektir. Özellikle kapınız güneye bakıyorsa harika olacaktır.

Kedi ya da köpek alın

Hayvanlarla aranız iyi mi? O zaman hemen bir kedi, köpek alın. Köpekler yang enerji, bolluk ve bereket enerjilerini harekete geçirir. Kediler koruyucu enerjileri kendilerine çeker. Tavşanlar romantizm ve yeni arkadaşlıklar enerjilerini hareketlendirir.

Temiz ve düzenli olun

Evinizi dağınıklıklardan arındırın. Özellikle giriş kapınızın olduğu alan temiz ve düzenli olsun. Taze enerjiler dağınık alanlara uğramadan giderler.

Balık besleyenler dikkat!

Evinizde balık besliyorsanız, akvaryumu veya fanusu düzenli olarak temizleyin. Hayatınızdaki fırsatların önünü açmış olursunuz. Akvaryum pompasının düzenli çalıştığından emin olun. Akvaryumu temizlemediğiniz zaman burada yin (karanlık gölge) enerji birikir ve hayatınız durağanlaşır.

Mutlu aile fotoğrafı

Aile fotoğraflarınızı ortaya çıkarın. Fotoğraftaki herkesin rahat, kaygısız görünenlerini tercih edin. Fotoğrafa baktığınızda size çok güzel anılar hatırlatsın. Mutlu aile fotoğrafları sizi kazalardan ve aksiliklerden koruyan bir nazarlık gibidir.

Eve güzel kokular alın

Evinize güzel kokular alın. Özellikle banyonuzda güzel kokulu tütsüler yakın. Ağaç enerjisi ile kendinizi güçlendirin. Evinizde doğu (sağlık ve aile yönü) yönünde bitkilere yer verin. Bitkiler büyüme enerjisi saçarlar.

Yürüyüşe çıkın

İşyerinde sıkıldıysanız, evde her şey yolunda gitmediyse, sınav stresi altındaysanız, bir parkta veya ormanda yürüyüşe çıkmak size iyi gelecektir. Sağlıklı ve kuvvetli görünen bir ağaca sırtınızı dayayın, gözlerinizi kapayın ve bütün negatif enerjilerin ağaç tarafından emildiğini ve onun yerine sağlıklı, iyi enerjilerin vücudunuzda dolaştığını hayal edin. Gözlerinizi açtığınızda vücudunuzda hissettiğiniz olumlu değişikliğe inanamayacaksınız.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.