Serdar Ortaç’tan kumar itirafı

Serdar Ortaç’tan kumar itirafı
Yayınlama: 04.01.2024
A+
A-

Son dönemde açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç TikTok üzerinden açtığı canlı yayınlarla da sık sık gündeme geliyor. Her açıklaması olay olan Serdar Ortaç sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamayla sevenlerini üzdü.

Yaşadığı zorlu günleri sık sık kazancını değerlendirememesine bağlayan Ortaç, kumarın hayatını mahvettiğini açıklamıştı. Ortaç, son olarak Alişan’ın sunuculuğunu üstlendiği programa konuk oldu.

Burada da kendisi hakkında merak edilenleri yanıtlayan Ortaç için 10 soru hazırlandı. Bunlardan biri de, “Bu hayatta seni en çok üzen olay ne?” sorusu oldu.

Ortaç, soruya şöyle yanıt verdi: Ölümler, çok para kaybetmem, çok kumar oynamam beni mahvetti. Şimdi yok ama çok geç oldu. Yemin ediyorum kazanamazlar. Pazartesi 1 kazanırsa çarşamba 2 kaybeder.

Kendini kaybederse 10 gider. 0 10 lirayı geri almak için 10 senen gider. Kazansam ben kazanırdım 35 senedir oynuyorum. İnsan sadece mesleğinden kazanır. En iyi evlerde oturdum en iyi arabalara bindim. Her şeyin en lüksünü yaşadım. Öyle bir hayat yok.

SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLAMIŞTI

Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde sağlık durumu hakkında bilgi vermişti. Sağlık durumuyla ilgili bilgi veren 53 yaşındaki sanatçı, “Tek başıma ayakkabımı çıkarırken bile zorlanıyorum, bu hastalığın tedavisi yok.

Üç atak geçirdim, dördüncü atak gelirse tehlikeli bir durum olur. Ayağımı kaybetme riskim var. Bakalım, inşallah bir şey olmaz” şeklinde konuşmuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.