Sergen Yalçın Aboubakar’a kapıyı kapattı

Olaylı bir şekilde ayrılıp Suudi Arabistan takımı Al Nassr’a imza atan Aboubakar yeniden Beşiktaş’a dönmek istiyor. Ancak…

Sergen Yalçın Aboubakar’a kapıyı kapattı
Yayınlama: 16.11.2021
A+
A-

Beşiktaş’ın eski santrforu Vincent Aboubakar, teknik direktör Sergen Yalçın ve ekibinden beklediği yanıtı alamadı.

Siyah-beyazlılar ile geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşayan Vincent Aboubakar ligin son haftalarında sakatlığı nedeniyle forma giyememişti.

2020/21 sezonunda 29 resmi mücadelede forma giyen Kamerunlu golcünün bir maça daha çıkması halinde sözleşmesi otomatik olarak uzayacaktı ancak 3 milyon euro’nun altına imza atmak istemediği konuşulan Aboubakar’ın sakatlığı bahane ettiği iddia edildi.

Sezon bitiminin ardından ise 29 yaşındaki oyuncu, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’a imza attı.

Sergen Yalçın’ın Vincent Aboubakar kararı ne oldu?

Spor Arena’nın haberine göre; Aboubakar, Al Nassr’da aradığını bulamadı.

Bir krizin içine sürüklenen Suudi Arabistan ekibinde teknik direktör ile yol ayrımı yaşanmasının ardından Ocak ayında yüksek maaşı nedeniyle Aboubakar’ın da gönderilmesi bekleniyor.

Yaşanan gelişmelerin ardından Beşiktaş’a dönmek isteyen Aboubakar menajeri aracılığıyla siyah-beyazlılar ile temasa geçti. Ancak Kamerunlu golcü, Sergen Yalçın’dan beklemediği bir yanıt aldı.

Beşiktaş transfer komitesi ve scout ekibi geçen yıl takımı son maçlarda terk ettiği için Aboubakar’ın teknik direktör Sergen Yalçın tarafından istenmediğini oyuncunun temsilcisine ilettiler.

Sergen Yalçın ne söylemişti?

Aboubakar’ın Al Nassr’a transfer olmasının ardından Sergen Yalçın, Kamerunlu golcü hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Gelecek sezon için oyun planımı Aboubakar üzerine kurmuyorum. Onun yokluğunda da kazanmayı başardık ve şampiyon olduk.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.