Şevval Sam Talat Bulut kavgası tam gaz!

YASAK Elma dizisinde ‘Talat Bulut beni taciz etti’ iddiasıyla başlayan gerilim tüm hızıyla sürüyor.

Şevval Sam Talat Bulut kavgası tam gaz!
Yayınlama: 12.11.2018
A+
A-

Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma’nın iki başrol oyuncusu Şevval Sam ile Talat Bulut mahkemelik olmuş durumda. Yasak Elma setinde Şevval Sam’ın doğum günü kutlamasında Şevval Sam, doğum günü pastasını “Talat Bulut’u çıldırtan’ bir dilekle üfledi. Küllenmiş kavga yeniden alevlendi. Talat Bulut’un az önce gelen yanıt çok ağır oldu. Bu kavga diziyi bitirir!

TACİZİN GERİLİMİ: Fox TV’nin iddialı dizisi Yasak Elma’da 21 yaşındaki bir kostüm görevlisinin Talat Bulut’u tacizle suçlamasıyla ortalık birbirine girmişti. Talat Bulut yapılan soruşturma neticesinde beraat ederken, taciz iddiaları nedeniyle kendisini eleştiren Şevval Sam’ı mahkemeye vermişti.

Yasak Elma setinde gerginlik Şevval Sam’ın doğum günü kutlamasında tekrar gün yüzüne çıktı. Şevval Sam için ekip arkadaşları hoş bir sürpriz hazırlamıştı.

Bir hayli neşeli olan Sam, doğum günü dileğiyle ise herkesi şaşırttı. Şevval Sam, doğum günü pastasını mahkemelik olduğu başrol arkadaşı Talat Bulut’a gönderme yaptığı bir dilekle üfledi.

“Gereksiz varlıklardan kurtulmak ve reytingimizin tavan yapması” dileğinde bulunan Şevval Sam’ın bu sözleri Talat Bulut’a gönderme olarak yorumlandı.

TALAT BULUT’TAN AĞIR KARŞILIK : STalat Bulut doğum günü haberleri ve Şevval Sam’ın dileğinin medyaya düşmesi üzerine saat 10.00 gibi instagramına apar topar bir video koydu. Video ‘gereksiz’ dediği Şevvam Sam’ı hedef aldı ve oyunculuğuna da vurdu.

Talat Bulut’un yüklediği videodaki Şevval Sam’a yönelik sözleri şöyle: -Saatlik maarif takviminin 11 Kasım1973 yılına ait bir yaprağı var elimde. Günün sözü şöyle. Yokluk içinde geldiğin yeri marifet zannedip gerinme, gereksiz yere de övünme sonra seni bir şey zannederler. Gerekli ve “gereksiz” varlıklar üzerine bir kaç şey söylenmiş.

GEREKSİZ VARLIKSIN : -Başkalarına iftira atmaya geldim bu benim özüm diyorsan gereksiz varlıksındır. Yine başkalarının üzerinden prim yaparak kendine becerikliyim diyorsan sen zaten busundur. Değişmezsin gereksiz varlıksındır.

YETENEKSİZSİN ZEKAN YOK! -Oyunculuk kendini yeni yeteneklere zorlamaktır bunun içinde zeka gerekiyor, zekan yoksa zaten gereksiz varlıksındır. Bende bu dünyaya insan olmaya geldim diyorsan çok gerekli varlıksındır. Böyle düşünenler için haftanın iyi geçmesinin diliyorum.’

MUM ÜFLEDİ : Talat Bulut doğrudan rol arkadaşını hedef aldığı açıklamalarının finaline de bir mum koydu. Sözlerini bitirdikten sonra “günümüz kutlu olsun’ deyip mumu üfleyerek Şevval Sam’ın doğum gününe gönderme yaptı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.