Soğanlık’a kadın eli değecek!

Soğanlık’ın sevilen simalarından Neriman Özbulut, Orta Mahalle Muhtarlığı’na aday oldu..

Soğanlık’a kadın eli değecek!
Yayınlama: 21.11.2018
A+
A-

Soğanlık’ın sevilen simalarından Neriman Özbulut, Orta Mahalle Muhtarlığı’na aday oldu..

Adaylığını ilk kez YENİ GAZETE‘ye açıklayan Neriman Özbulut, “Uzun zamandır muhtarlığa aday olmamla ilgili üzerimde mahalle halkımızın baskısı vardı. Gittiğim her yerde bu yönde teveccüh görünce aday olmaya karar verdim” dedi.

Neriman Özbulut, Soğanlık Orta Mahalle’nin en büyük sıkıntısının otopark olduğunu belirterek projelerinden bir kısmını açıkladı.. 

Neriman Özbulut, “Mahallemin sorunlarını gidermek için adayım” diyerek mahallesinde bazı sosyal sıkıntılar da yaşadıklarını belirtti.

İşte Neriman Özbulut’un açıklamaları:

“Amacım mahalleme bir kadın elinin değmesi.. Muhtar seçilirsem öncelikli hedefim mahallemizin otopark sorununa kalıcı çözüm bulmak. Daha sonra mahalle sınırları içinde bulunan açık oto pazarı’nın sokaklara ve caddelere taşmasını önleyeceğim. Çünkü pazar kurulduğu günlerde mahalle halkımız büyük sıkıntı çekiyor. Her yer açık pazara dönüyor, insanlar adım atamıyor. Bir diğer sorunumuz olan elektrik tellerini de yer altına aldırmak için gerekli çalışmaları yapacağım. Gerekirse bu mesele için Ankara’yı su yolu yaparım. Mahalle halkının sevinçlerine sevinç, kederlerine keder olacağım. Onlarla gülüp onlarla ağlayacağım.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.