Szymanski’nin ayarı bozuldu!

Szymanski’nin ayarı bozuldu!
Yayınlama: 16.02.2024
A+
A-

Fenerbahçe’de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-lacivertliler, Süper Lig’de 26. haftada ise Çaykur Rizespor’a konuk olacak. Sarı-lacivertlilerde yıldız isim Szymanski için ise dikkat çeken bir detay ortaya çıktı.

Fenerbahçe’de gözler Çaykur Rizespor deplasmanına çevrildi. Sarı-lacivertliler son oynanan Alanyaspor maçında sahadan 2-2’lik skorla ayrılmıştı.

Fenerbahçe bu sonucun ardından liderliği Galatasaray’a kaybetti.

Sarı-lacivertlilerde öne çıkan diğer detay ise sezona oldukça formda giren Szymanski’nin form düşüklüğü.

Sezonun flaş ismi Sebastian Szymanski son haftalarda adeta ortadan kayboldu.

Özellikle Fred’in sakatlığı sonrası düşüşe geçen Polonyalı yıldız, son 5 haftayı boş geçti.

İlk maçlarını aratan 24 yaşındaki oyuncu, kaybedilen 4 puanda sorumluluk alamadı.

Sarı-lacivertli taraftarlar bu sezon ligde 9 gol ve 9 asisti bulunan Szymanski’nin formuna kavuşmasını bekliyor.

Öte yandan Teknik direktör İsmail Kartal, oyuncu değişiklikleri ve ilk 11 seçimi nedeniyle sert eleştirilere maruz kalmıştı. Deneyimli teknik adam Çaykur Rizespor deplasmanı öncesi sürpriz kararlar aldı.

Fenerbahçe’nin yeni kaleci antrenörü Sandro Zufic, İstanbul’a gelerek göreve başladı. Hırvat antrenör Zufic başta vatandaşı Dominik Livakovic olmak üzere takımdaki diğer kalecileri özel olarak çalıştıracak.

Fenerbahçe’de teknik heyet kadroda değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. İsmail Kartal’ın Alanyaspor beraberliğinde hataları büyüktü.

Kulüp içinde bu karşılaşmada puan kaybedilmesinde teknik adamın tercihlerinin belirleyici olduğu fikri hakim. İsmail Kartal ise doğru kararlar verdiğini düşünüyor. Deneyimli hocanın bu yüzden kadroda değişikliğe gitme hazırlığında olduğu öğrenildi.

Son dönemde düşüş içinde olan bazı oyuncuların yedeğe çekilme ihtimali söz konusu. Bu çerçevede İrfan Can Kahveci’nin ilk 11’e dönme ihtimali yüksek.

Ayrıca Mert Hakan Yandaş’ın da Fred’in yokluğunda görev yapması bekleniyor. İsmail Yüksek, Alanyaspor maçında 8 numarada tam olarak isteneni veremedi.

Ayrıca savunma için de Bonucci’nin 11’e girme ihtimalinin olduğu öğrenildi. İtalyan stoperin özellikle top tekniği ve soğukkanlılığı ile panik anında çözüm üretebilme kapasitesi var. Son haftalarda form grafiği düşen Szymanski’nin de bir süre dinlendirilmesi ve takıma taze kan olabilecek isimlerin 11’e dahil edilmesi söz konusu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.