Taksim’deki saldırıya ünlülerden tepki!

Ünlü isimler Taksim’deki patlamaya sessiz kalmadı! Alişan, beddualar savurdu

Taksim’deki saldırıya ünlülerden tepki!
Yayınlama: 14.11.2022
A+
A-

Dün İstanbul İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı saldırıda 8 vatandaşımız hayatını kaybetti, 81 kişi de yaralandı. Yaşanan korkunç saldırının ardından sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan ünlü isimler, teröre lanet okudu.

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde dün saat 16.20 sularında şiddetli bir patlama meydana geldi. Yaşanan bombalı saldırıda 6 vatandaşımız hayatını kaybetti, 81 kişi de yaralandı. Saldırı sonra ekipler çalışmalarını hızlandırırken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beyoğlu İstiklal Caddesi’ne bombayı bırakan kişinin, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kısa sürede bulunduğunu açıkladı.

İstanbul’un göbeğinde yaşanan korkunç patlamaya ünlü isimler de sessiz kalamadı. Sosyal medya hesaplarından peş peşe paylaşım yapan ünlü isimler terörü bir kez daha lanetleyerek hayatını kaybeden vatandaşlarımız için taziye dileklerinde bulundu.

İşte ünlü isimlerin Taksim paylaşımları…

Acun Ilıcalı

“İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dilerim. Başımız sağ olsun!”

Gülben Ergen
“Taksim İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden masum insanlarımıza rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim “

Alişan

“Allah belanızı versin. Allah sizi kahretsin. Terörle korku salmak, terörle bir şeyleri yaptırmak isteyen herkesin Allah belasını versin. O masum insanların kanlarında boğulun hepiniz pislikler.”

Müge Anlı

“Yine canımız yandı. İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılar acil şifalar diliyorum.”

Demet Akbağ
“İstiklal Caddesi’ndeki patlamada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum.”

Demet Akalın

“İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlama sonucu yaralananlara acil şifalar, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. İstanbul’a, ülkemize ve milletimize geçmiş olsun.”

Mahsun Kırmızıgül
“İnanıl gibi değil. Daha 3 gün önce çekim yaptığımız yerde bomba patlamış. Yapanlara, yaptıranlara lanet olsun.”

Demet Özdemir

“İstiklal Caddesinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet , sevenlerine, ailelerine baş sağlığı diliyorum , yaralılar için acil şifalar ! Hayretler içerisindeyim …Çok üzgünüm.”

Doğa Rutkay

“İstiklal Caddesi’ndeki patlamada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum… Yaralılara acil şifalar diliyorum… Sarılmayacak yaralara bir yenisi daha eklendi.”

Yağmur Atacan
“Ne diyeceksin? Küfürün, hakaretin, her türlü okunacak belanın bile bittiği yer… Kırık bir bebek puseti.”

Burak Deniz
“İstiklal Caddesi’nde yaşanan olayda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum.. Yaralılar acil şifa bulsun.. Çok üzgünüm çok…”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.