Tiner içip kendini ateşe verdi

Tiner içip kendini ateşe verdi
Yayınlama: 22.04.2024
A+
A-

Pendik’te park halindeki bir otomobilin içinde kısmen yanmış bir erkek cesedi bulundu. İddiaya göre tersanede çalışan şahıs önce içtiği tineri üzerine döküp kendini ateşe verdi. Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Ekipler feci olayla ilgili soruşturma başlattı.

İstanbul Pendik’te ara sokakta park halindeki bir otomobilin içinde kısmen yanmış bir erkek cesedi bulundu. Olay, çevredeki vatandaşların tiner kokusunu almasıyla ortaya çıktı.

TİNERİ İÇİP KENDİNİ ATEŞE VERDİ

Fatih Mahallesi saat 23.00’te yaşanan olayda iddiaya göre, Sebahattin Tatlı, aracını ara sokakta park etti. Çalıştığı tersaneden yanına aldığı tineri önce içip ardında da aracın içine dökerek kendi kendini ateşe verdi. Tatlı, aracın içinde yanarak hayatını kaybetti.

KOKU GELİNCE İHBAR EDİLDİ

Çevredeki vatandaşlar tarafından araçtan tiner kokusunun geldiği fark edildi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri aracın içinde kısmen bazı uzuvları yanmış halde duran erkek cesedini Adli Tıp Kurumuna kaldırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri olayın yaşandığı sokağı emniyet şeridi ile kontrol altına alırken, olayla ilgili de detaylı inceleme başlattı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.